Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Candiss
Candiss
Dato 8. november 2020
Tid 21.30 - 22.30
Billett 60,- / 100,-
Aldersgrense 18 år

Det er Candiss på Huset

Det var en gang tjueen candisser, i sorg og i smerte. Konserten 18. mars avlyses, og setter hele Trondheim i sjokk. Verden står nå på pause i ni hele måneder, fram til 8. november. Da braker det endelig løs i storsalen. Candiss er tilbake på Huset.

Dørene åpnes, publikum stormer inn (selvfølgelig med én meters avstand). Det er lys, der er røyk, det er rosa. Midt i salen sitter du, ja akkurat du. Skjorta er litt penere enn vanlig, og du har tatt på deg dine reneste sko. Kanskje litt parfyme? "Hva skjer nå?", tenker du. Du ser deg rundt, kjenner du noen, eller venter på noen spesielle? Rommet er fint, det runde rommet med den skinnende nye duken som brer seg som et teppe over storsalen. Oj, lyset dempes, stemningen settes og alle menneskene faller til ro. Det blir mørkt, nå begynner det.

Pris medlem: 60,- / ikke medlem: 100,-
Billettslipp medlemmer: 19. oktober 19:00, ikke-medlemmer: 21. oktober 19:00.

Medlemsbilletter kan omgjøres til ikke-medlemsbilletter mot et mellomlegg i hoveddøren under åpningstid på konsertdagen. Før du kommer til Samfundet må du sette deg inn i våre smittevernsrutiner. De finner du her

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler