Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 6. november 2020
Tid 23.00 - 01.00
Billett 250,- / 300,-
Aldersgrense 18 år

[UTSATT]Fay Wildhagen // Storsalen

Fay Wildhagen kommer til Samfundet! Fay Wildhagen kom som et friskt pust inn i den norske musikkfloraen i 2015. Med albumet «Snow» ble hun nominert til Spellemannspris og årets nykommer under P3 Gull, og gjorde over 70 konserter rundt om i Norge og i utlandet. Blant annet var hun ute på en support-turné med Mew. Nå inntar hun Storsalen her på samfundet, og det er noe man ikke vil gå glipp av!

Fredag 21. september 2018 kom det etterlengtede oppfølgeralbumet «Borders» som Aftenposten trillet en femmer for. Den unge gitar-virtuosen og ekstreme låtskrivertalentet har fått utfolde seg på ny, og «Borders» både låter og føles som Fay, men det er likevel annerledes enn kritikerroste «Snow». På by:Larm leverte hun smakebiter til stor begeistring fra fans og presse, og til høsten får flere byer mulighet til å oppleve Fay og hennes nye band live.

Utgivelsen feires med påfølgende turné, og det nye livebandet består av stjernelaget Kristoffer Lo (blås og gitarer), Jonas Barsten (trommer), Andreas Rødland Haga (bass), og Eirik Kiil Saga (keyboards). Det er bare å glede seg!

Dørene åpner kl. 22:30
Konsertstart kl. 23:00
Inngang igjennom hoveddøra.


Billettpris:
Medlem: 250 kr
Ikke Medlem 300kr

Billetter: http://bit.ly/Faywildhagen
Arrangementet har aldersgrense 18 år.
Mer informasjon om inngang finnes her:

https://www.samfundet.no/billetter

Medlemsbilletter kan omgjøres til ikke-medlemsbilletter mot et mellomlegg i hoveddøren under åpningstid på konsertdagen. Før du kommer til Samfundet må du sette deg inn i våre smittevernsrutiner. De finner du her

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler