Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Hele huset
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 20. mars 2020
Tid 21.00 - 02.00
Billett 50,- / 100,-
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Temafest: Hollywood

Endelig kan du være kjendis for kvelden nå som Hollywood inntar Samfundet. Hollywood er verdens mest berømte sted for produksjon av film, kjendiser og enorme mengder luksus og penger, og de blir ikke annet fredag 20. mars! Rød løper i Rundhallen + paparazzi-blitzer som blender deg - ikke vær redd for å ta på deg din fineste Oscarkjole for du går kanskje hjem med en pris eller to.

Det er alltid stas å kle seg ut, men morsomt er det når man får være sin favorittkjendis. Skal du bli Kim K eller Kanye West som chiller i VIP-lougen på Selskapssiden? Eller er du skuespiller i Hollywoods neste storsatsing? Det blir nemlig tema i hvert lokale og i Strossa blir det ville vesten! Klubben byr på en Gatsby inspirert fest med live musikk og dans.

Hollywood studios har produsert en rekke serie - filmer, og kanskje den mest kjente er Star Wars. Derfor blir det Star Wars tema i bodegaen. I løpet av kvelden åpner Samfundets største dansegulv: Storsalen. Kom for hit på hit på hits..

Vi anbefaler deg å gjennom Instagram feeden og lete etter de største kjendisene eller ned i Netflix loggen for å finne den mest berømte filmrollen, for her kan du velge så mangt. Hollywood tar over og dette blir kvelden du forteller barnebarna om, for: «Det var en gang i Hollywood…»

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler