Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 9. november 2019
Tid 21.30 - 23.30
Billett 240,- / 340,-
Aldersgrense 18 år

LARS VAULAR

Lørdag 09. november inntar LARS VAULAR Studentersamfundet med helt nytt materiale.

LARS VAULAR har vært en publikumsfavoritt siden han regjerte hitlistene i 2010 med Rett opp og ned, og satt en helt ny standard for norsk hiphop med albumutgivelsen Helt om natten, helt om dagen samme år. Siden har han markert seg som en av Norges største artister, og har gjennom samarbeid med artister som Kamelen, Astrid S, Bjørn Eidsvåg, Unge Ferrari og Myra befestet sin posisjon som en artist som både transenderer sjangre og generasjoner - hvilket har gitt han fem Spellemannspriser og hedersprisen på P3 Gull.

Etter et avbrekk på nesten to år er bergenseren tilbake med ny energi på sin nye singel Kroppsspråk. En personlig danselåt, produsert med Frode Kvinge Flatland.

«Den nye musikken jeg jobber med blir veldig spennende å spille live. Sangene er nære og personlige, men har også et godt dansetempo som sammen med det visuelle kommer til gjøre konsertene til noe helt spesielt!»

LARS VAULAR har, igjen og igjen, blitt priset for sine liveshows og har over 500 konserter på CV-en. I 2017 avsluttet han Øyafestivalen på bombastisk vis med et gedigent show der ti år med hits og stor kunst ble oppsummert.

Vi ser frem til en enorm konsert, hvor LARS VAULAR nok en gang skal befeste seg som en av Norges største og mest spennende artister.

5/6 - Aftenposten
Havnafestivalen, 2018
- Lars Vaular imponerte stort under Oslos nye hiphop-event

5/6 - Dagbladet
Øyafestivalen, 2017
- Jeg tør påstå tidenes mest monumentale åpning av en norsk rapkonsert noensinne

6/6 – GAFFA
Øyafestivalen, 2017
- Stadfester hans posisjon som rap-kingpin i dette landet.

Billetter i salg fra fredag 10. mai kl 09:00!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler