Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Styret
Styret
Dato 25. april 2019
Tid 19.00 - 21.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år

Generalforsamling

Vi ønsker alle medlemmer velkommen til årets generalforsamling!

En gang i året avholder Studentersamfundet generalforsamling. Dette møtet er åpent for alle medlemmer, og her vil du kunne få innsikt i Studentersamfundet som organisasjon. Gjennom årsmelding og regnskap vil du få vite hvordan fjoråret gikk. Vi skal også velge medlemmer til Finansstyret.

Årsmeldingen fra Finansstyret finner dere her og regnskap kan dere finne her.

Finansstyret (FS) er en av tre styrende organer på Studentersamfundet, sammen med Styret og Rådet. FS har ansvaret for forvaltningen av Studentersamfundets eiendommer, kapital og driftsmidler med et råd som kontrollerende instans. I tillegg har de fullmakt til å handle på vegne av Studentersamfundet i alle saker som berører den økonomiske driften av Studentersamfundet og Samfundsbygningen. I FS vil blant annet viktige avgjørelser om oppføring av utbygging av Samfundsbygningen bli tatt.

Rådet har innstilt følgende personer til Finansstyret for de neste to årene: Dag Herrem, Silje Vestues Kjelstad og Amund Aarvelta, og for det neste året: Øyvind Hauge. Ved valg av tillitsrepresentanter har alle medlemmer med gyldig medlemsskap mulighet til å stille.

Vi kommer også til å kunngjøre kandidater til livsvarig- og æresmedlemskap ved Studentersamfundet. Disse skal godkjennes av medlemmene på generalforsamlingen. Det er mulig å nominere kandidater frem til fredag 5. april kl. 23.59. Send inn nominasjon med navn og begrunnelse til styret@samfundet.no.
Dagsorden blir publisert ved et senere tidspunkt.

Innkomne saker på dagsorden må være Styret i hende senest fire dager før generalforsamlingen.

Dersom du ønsker å reservere bord, åpner mulighetene for dette tirsdag 23.04.2018 kl.12:00. For reservasjon, send mail til styret-bordreservasjon@samfundet.no. Det er maksimalt plass til 6 personer ved hvert bord, og et begrenset antall bord. Bordreservering stenger torsdag 25.04.2016, kl.14:00. Dette er et gratis tilbud for de som ønsker bordplass. Tilbudet er åpent for alle som ønsker det, men er ikke nødvendig for å få sitteplass under møtet.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler