Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Styret
Styret
Dato 9. mars 2019
Tid 19.00 - 21.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år

Samfundsmøte: Norge etter olja

Det kommer en tid etter olja. På lørdag kommer Espen Barth Eide, Une Bastholm og Tord Lien for å dele sine tanker om hvordan Norge burde forberede seg på det.

Siden 70-tallet har olja vært Norges viktigste inntektskilde. Den høye levestandarden i Norge er uløselig tilknyttet oljeventyret. Men olja kommer ikke til å vare evig. Selv om vi har flere tiår igjen som en oljenasjon, blir spørsmålet om hva vi skal gjøre “etter olja” blitt viktigere og viktigere.

Hva venter oss egentlig når oljekrana skrus igjen? Hva burde Norge satse på? Hva er våre utfordringer? Har vi noe håp om å opprettholde vår posisjon som en viktig aktør i den internasjonale politikken uten oljeinntekter? Norge har hatt en tendens til å bokse over sin vektklasse i mange sammenhenger, kan vi fortsette med det? Og hvordan i all verden skal vi kombinere dette med klimakrisen?

Billett: 0,-/50,- (Medlem/Ikke-medlem) kjøpes i døra.

Møtet streames på: http://www.samfundet.no/live/

Presse? Send en mail til styret-presse@samfundet.no så vi kan avtale nærmere.

Dagsorden og beslutningsprotokoll: https://www.samfundet.no/saksdokumenter

Dersom du ønsker å reservere bord, åpner mulighetene for dette torsdag 07.03.2019, kl.12:00. For reservasjon, send mail til "styret-bordreservasjon@samfundet.no". Det er maksimalt plass til 6 personer ved hvert bord, og et begrenset antall bord. Bordreservering stenger lørdag 09.03.2019, kl.14:00. Dette er et gratis tilbud for de som ønsker bordplass. Tilbudet er åpent for alle som ønsker det, men er ikke nødvendig for å få sitteplass under møtet.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler