Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Styret
Styret
Dato 2. mars 2019
Tid 19.00 - 21.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år

Festmøte: Game of Thrones

Kan du kjenne det? Kan du kjenne hvordan blodpumpa dundrer på bare ved tanken på hvordan sesong 8 av eposet Game of Thrones blir? 14. april smeller det omsider igjen. Hvem vinner spillet? Hvem blir sittende på The Iron Throne, som Westeros ubestridte hersker? Vil det i det hele tatt være en trone å sitte på?

George R. R. Martins fantastiske univers når sitt foreløpige klimaks om få måneder og Samfundet er klare for å pumpe ut Game of Thrones-stemning. Festmøte: Game of Thrones får besøk av Marte Hedenstad og Sigurd Vik fra NRK Filmpolitiet, og sammen med SIT og Studentersamfundets Symfoniorkester er Storsalen klar for å gi tidenes oppladning til serien alle som er noe følger med på. Ta på deg ditt beste kostyme fra Game of Thrones-universet og bli med å feire at vinteren er her!


Spoiler-alert

Hva skjer når de nære familiebåndene mellom Jon Snow og The Mother of Dragons blir kjent? Vil Lannister-slekten overleve Cerseis slue planer? Hvordan skal man få stoppet White Walkers? Hvordan stopper man egentlig en undead drage? Lever Tormund Giantsbane? Og viktigst av alt; hvordan skal livet gå videre etter at TV-serien er slutt?

Dette er noe av det vi tar opp på Festmøte: Game Of Thrones. Denne kvelden vil du ikke gå glipp av!

Billett: 0,-/50,- (Medlem/Ikke-medlem) kjøpes i døra.

Møtet streames på: http://www.samfundet.no/live/

Presse? Send en mail til styret-presse@samfundet.no så vi kan avtale nærmere.

Dagsorden og beslutningsprotokoll: https://www.samfundet.no/saksdokumenter

Dersom du ønsker å reservere bord, åpner mulighetene for dette torsdag 28.02.2019, kl.12:00. For reservasjon, send mail til "styret-bordreservasjon@samfundet.no". Det er maksimalt plass til 6 personer ved hvert bord, og et begrenset antall bord. Bordreservering stenger lørdag 02.03.2019, kl.14:00. Dette er et gratis tilbud for de som ønsker bordplass. Tilbudet er åpent for alle som ønsker det, men er ikke nødvendig for å få sitteplass under møtet.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler