Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 2. februar 2019
Tid 21.30 - 23.30
Billett 190,- / 240,-
Aldersgrense 18 år

Kjartan Lauritzen

Kjøp billetter til lørdagens konsert her!

Akrobaten, fenomenet og showpluggen Kjartan Lauritzen er tilbake i klubben! Med ny musikk i bagasjen og en tettpakket festivalsommer bak seg, drar Kjartan og gjengen på tur for å stimulere endorfinproduksjonen i din og dine venners hjerner. Kjøp billett tidlig og gjør deg klar for en varm og intens opplevelse. Velkommen til vinterens villeste fest!

Kjartan Lauritzen har på rekordtid gått fra å være en nesten normal gutt fra Balestrand i Sogn & Fjordane, til å bli hele Norges nye rap-superhelt. Med sitt breie sognemål tok han først Bergen med storm, før resten av landet åpnet øyner og ører for bygdegutten. En gledesspredende karakter og et sjeldent godt rapteknisk talent la grunnlaget for reisen som til nå har gjort han til en av norges mest populære artister uten noe majorlabel i ryggen. I september i fjor slapp han sin selvproduserte EP «Fenomenet» som fikk terningkast 6 av musikkredaksjonen i P3.

Han vokste raskt ut av små konsertlokaler, og erobret festivalscener bare et år etter han startet som artist. Nå headliner han noen av norges største festivaler, og det er ikke uten grunn. Showet han leverer er annerledes. Han byr på seg selv, og skaper en unik kontakt med publikum samtidig som fremførelsen av musikken er på lik linje som de aller største rap-artistene i Norge. Nå er han klar for å erobre Norge på ny, og du er velkommen!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler