Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Styret
Styret
Dato 13. oktober 2018
Tid 19.00 - 21.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år

Samfundsmøte: Utenfor fellesskapet

Det er ikke alltid like lett å få øye på, men i Norge lever vi i et samfunn med store forskjeller. Og disse forskjellene handler ikke lenger bare om økonomi, etnisitet eller religion - men om du er på innsiden eller på utsiden. Utenforskap omfatter alt fra å være asylsøker eller å komme til Norge som flyktning, til å ikke ha et hjem eller å være arbeidsledig og mangle et sosialt fellesskap. Dette preger hele samfunnet vårt, ikke bare enkeltpersoner, og har store ringvirkninger.

I år er det dette TV-aksjonen, med temaet “Mindre alene sammen”, skal handle om,. Med årets aksjon ønsker Kirkens Bymisjon å skape muligheter for å komme på innsiden for de som har falt utenfor. Det skal skapes muligheter for et nytt fellesskap, en samtale, et måltid eller en seng - og på den måten kan aksjonen endre liv og skape et bedre, varmere og mer inkluderende samfunn.

For å snakke om dette kommer Aksel Tjora, Siv Limstrand og Amund Jensen til Storsalen. Aksel Tjora er sosiolog og professor ved NTNU.Siv Limstrand jobber som gateprest i Trondheim, og er ansvarlig for Vår Frues åpen kirke. Amund Jensen er foredragsholder og mentor i bymisjonstiltaket mot og mestring.

Billett: 0,-/50,- (Medlem/Ikke-medlem) kjøpes i døra.

Møtet streames på: http://www.samfundet.no/live/

Presse? Send en mail til styret-presse@samfundet.no så vi kan avtale nærmere.

Dagsorden og beslutningsprotokoll: https://www.samfundet.no/saksdokumenter

Dersom du ønsker å reservere bord, åpner mulighetene for dette torsdag 11.10.2018, kl.12:00. For reservasjon, send mail til "styret-bordreservasjon@samfundet.no". Det er maksimalt plass til 6 personer ved hvert bord, og et begrenset antall bord. Bordreservering stenger lørdag 13.10.2018, kl.14:00. Dette er et gratis tilbud for de som ønsker bordplass. Tilbudet er åpent for alle som ønsker det, men er ikke nødvendig for å få sitteplass under møtet.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler