Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 20. september 2018
Tid 22.30 - 00.00
Billett 100,- / 150,-
Aldersgrense 18 år

MedHum presenterer: LSL //storsalen

Medisinstudentenes humanitæraksjon (MedHum) presenterer: Leisure Suit Lovers. LSL leverer et show fullspekket av groovy disco, soul og funk -musikk fra de fremste artistene helt fra 70-tallet og frem til i dag! De har gjort suksess med å gjenskape stemningen fra musikkens gullalder med sine hvite leisure suits, glitter, glam og autentiske disco moves.

MedHum er en av Norges største humanitære studentorganisasjoner. I samarbeid med UNICEF skal vi bidra med psykososial støtte og primære helsetjenester til syriske barn og ungdommer i Jordan. Krigen i Syria er en av de største humanitære krisene i vår tid. Dette er ikke barnas krig, likevel er det de som betaler den største prisen. Vi har ikke råd til å miste en hel generasjon unge syrere. #LaBarnVæreBarn.

17.-23. september arrangerer MedHum en aksjonsuke med mange spennende arrangementer til inntekt til prosjektet. Ved å delta på denne konserten bidrar du altså til at også syriske barn får være barn!

Les mer om MedHum og om prosjektet på www.medhum.no.
Program for aksjonsuka: https://www.facebook.com/events/1761945347187060/

Samme kveld før konserten med Leisure Suit Lovers arrangeres også konsert i Klubben med TØFL. For mer informasjon, se her: https://samfundet.no/arrangement/1703-medhum-tofl

_Alle billettinntekter går til MedHum-aksjonen.

Eller få med deg både TØFL og Leisure Suit Lovers på samme kveld for:
Medlem: 200 kr
Ikke-medlem: 250 kr

Kjøp kombinert billett her:
https://samfundet.no/arrangement/1702-medhum-tofl-lsl

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler