Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Hele huset
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 6. oktober 2018
Tid 19.00 - 02.00
Billett 250,- / 300,-
Aldersgrense 18 år

Vibbefestival

Den 6. oktober inviterer Vibbefanger-kollektivet (Hester V75, Lekende Lett, Vibbefest+++) folk i Trondheim til sin nye endags-musikkfestival i Storsalen, Knaus og Klubben (helhus!) på Samfundet 6. oktober! I tillegg til konserter blir det klesbutikk, utstillinger og dobbel klubb. Det blir lættis og fint på en gang i ekte Vibbefanger-ånd.

OBS!🚨 Vi minner om at det som vanlig er begrensning på kapasiteten til hvert lokale, slik at vi kan sørge for at alle gjester på Samfundet koser seg og har det bra💖 Dette betyr at det er lurt å være tidlig ute dersom det er en konsert du har veldig lyst til å få med deg!

I vår gjorde det populære magasinet til VICE, "i-D", en større artikkel om gjengen hvor de beskrev dem slik: "vibbefanger are the norwegian label creating their own underground scene». Kollektivet består mange forskjellige produsenter, DJs, artister - men også modeller, creative directors, fotografer, stylister og snekkere. Det de har til felles er vennskapet og viktigheten med å gjøre sin ting.

Vibbefest e lagt på is. Vibbefestival e født. 🌟
Tusen takk t alle som har vært med t no, festen fortsetter!

På Vibbefestival kommer hele gjengen, og med fokus på musikken sørger de for å lage en innholdsrik, gøy og deilig fest<3

Vi i Vibbefanger-gjengen inviterer til vår nye endags-musikkfestival i storsalen, klubben og knaus (helhus!) på Samfundet i Trondheim 6. oktober. I tillegg til konserter blir d klesbutikk, utstillinger og Vibbeklubb. D blir lattis og fint på en gang i ekte Vibbefanger-ånd. Alle e velkommen ❤️

Vibbefestene har nesten alltid solgt ut, så d gjelder å være rask med skaffe billett 🔔

LINE UP:

👑 Kjartan Lauritzen

💞 Hester V75

🌐 Verdensrommet

⚽️ Softcore untd.

💎 Eirik Aas

💦 Niilas (konsert)

🌸 Mato Polo (DJ-set)

🙏🏼 Shakanaka

vibbtider

I tillegg til konserter blir d -->

Klesbutikk 👕
Det blir salg av merch fra artistene våre, i tillegg til at d endelig blir tilgjengelige Vibbefanger-klær man kan se på eller kjøpe :)

Vibbeklubb💃
Mato Grytten, Niilas med flere sørger for bangers og svette klubbtunes når de kjører i gang etter konsertene er ferdig.

Visuelle installasjoner 💅
Foto- og videoinstallasjoner laget av folk i gjengen skal pryde veggene rundt om kring i lokalet. D blir altså mye fint å se når man spaserer fra konsert til konsert.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler