Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Styret
Styret
Dato 20. januar 2018
Tid 19.30 - 21.30
Billett 0,- Medlem / 50,- Ikke-medlem
Aldersgrense 18 år

Samfundsmøte: Ett år med Trump

OBS! NY TID: 19:30

20 . januar 2017 ble the Donald innsatt som president av De Forente Stater. Det som ikke kunne eller skulle skje skjedde. Året har vist seg som Trump-familiens år, på godt og mye vondt.

20 . januar 2018 skal Samfundet derfor se på året som har gått. Hva har fungert? Hva har ikke fungert? Er vi nærmere kanten av stupet? Er Trump frelseren hans tilhengere håpet?

Gjennom hans twitter-eskapader har vi fått møte Rocket Man og covfefe, fått informasjon om hvor stor atomknappen hans er og hvor overvurdert Meryl Streep er. Listen er lang! Takket være stort sett 140 tegn har han revolusjonert hvordan en statsleder kan kommunisere med omverden, og fullstendig dominert mediebildet.

Der hvor Nord-Korea tidligere har fremprovosert balansert diplomati, og gjennomtenkte responser har Trump bedrevet IQ-, overvekts- og rakettsammenlikninger. En hel verden har skjelvet av frykt for hva det neste sjakktrekket ble. Og moroa er ikke over!

For å lose oss gjennom årskavalkaden kommer Hans Jørgen Lysglimt, stifter av det politiske partiet Alliansen og Trump-tilhenger, og Henrik Heldahl, kommentator for AmerikanskPolitikk.no og programleder for Ampolcast. Flere gjester annonseres etter hvert. Siste innleder for kvelden er NRKs Anders Tvegård, tidligere korrespondent i USA.

Billett: 0,-/50,- (Medlem/Ikke-medlem) kjøpes i døra.

Møtet streames på: http://www.samfundet.no/live/

Dagsorden og beslutningsprotokoll: https://www.samfundet.no/saksdokumenter

Dersom du ønsker å reservere bord, åpner mulighetene for dette torsdag 18.01.2018, kl.12:00. For reservasjon, send mail til "styret-bordreservasjon@samfundet.no". Det er maksimalt plass til 6 personer ved hvert bord, og et begrenset antall bord. Bordreservering stenger lørdag 20.01.2017, kl.14:00. Dette er et gratis tilbud for de som ønsker bordplass. Tilbudet er åpent for alle som ønsker det, men er ikke nødvendig for å få sitteplass under møte.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler