Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Styret
Styret
Dato 22. april 2017
Tid 19.00 - 21.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år

Festmøte: Fest!

Å arrangere fest er noe Trondheims studenter har lang erfaring med. I over 100 år har vi satt vårt preg på byen. Før i tiden snakket man om det «studentikose», en bekymringsløs tilstand hvor festligheter og nye sprell kunne oppstå når som helst. Denne kvelden skal vi hylle festen. Med et møte som tar for seg flere sider av festen i Trondheim, både i fortid, samtid og fremtid. Man kan forvente et Samfundsmøte utenom det vanlige, der kultur, sang og festligheter vil stå i fokus.

Til oss kommer Truls Gjestland, som har meget god kjennskap til studenterfestenes historie opp gjennom årene. Han har i tillegg vært leder for Studentersamfundet og leder for Samfundets finansstyre. Vi har også invitert noen av de største festivalene i Trondheim. Representanter fra disse organisasjonene og mer av programmet vil bli annonsert senere.

Etter den faste delen av møtet er ferdig, vil det bli konserter med flere av Studentersamfundets kunstneriske gjenger på Samfundets fire scener. Dette kan man lese mer om her: https://www.facebook.com/events/1921751458056299/

Vi gleder oss veldig til kvelden, vel møtt!

Husk at et Festmøte, og særlig et Festmøte om fest, ikke blir det samme uten utkledning. Kle deg i dine festligste klær - om det er festivalbekledning, nattklubbuniformen, finklærne, temafestkostymet - du bestemmer! La kvelden bli en symbiose av glowsticks, sofistikert feiring, sprudlende stemning, musikk, dans, latter, studentersanger, emneknagger som tar over internett (#NKVO), ballonger og verdens beste venner. La oss vise resten av verden hvordan Trondheimsstudentene har festet, fester og skal feste.


Møtet streames så du kan se det på http://www.samfundet.no/live, og høre det på http://dusken.no/radio/samfundsmoter/.

Dagsorden og beslutningsprotokoll: https://www.samfundet.no/saksdokumenter

Dersom du ønsker å reservere bord, åpner mulighetene for dette torsdag 20.04.2017, kl.12:00. For reservasjon, send mail til "styret-bordreservasjon@samfundet.no". Det er maksimalt plass til 6 personer ved hvert bord, og et begrenset antall bord. Bordreservering stenger lørdag 22.04.2017, kl.14:00. Dette er et gratis tilbud for de som ønsker bordplass. Tilbudet er åpent for alle som ønsker det, men er ikke nødvendig for å få sitteplass under møtet.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler