Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Hele huset
Arrangør Styret
Styret
Dato 23. april 2017
Tid 23.59 - 00.29
Billett Gratis inngang
Aldersgrense Ingen aldersgrense

Opptak til Styrets debattkomité

Det påtroppende Styret til Studentersamfundet i Trondhjem er på plass, og nå er vi på utkikk etter engasjerte studenter til Styrets debattkomité!

Vi leter etter studenter som vil være med på å arrangere debattmøter på Samfundet. Gjennom Onsdagsdebatter og Samfundsmøter skal vi sammen sette viktige temaer på agendaen. Tør du utfordre andres meninger og stille spørsmål? Da bør du søke Styrets debattkomité!

Styrets debattkomite (SDK) skal jobbe med utforming av onsdagsdebattene og sette temaene under Samfundsmøtene. Det påtroppende styret ønsker å styrke Samfundet som en debattarena i Trondheim og nasjonalt - dette vil SDK bli en viktig bidragsyter til.

Det kommende året blir det også viktig å jobbe med synligheten til Samfundet, samt å inkludere de internasjonale studentene i byen vår bedre. I tillegg til politisk interesserte studenter er vi også på utkikk etter studenter som ønsker å jobbe mer konkret med den praktiske arrangeringen av møtene, nå ut til de internasjonale studentene og markedsføringen av arrangementene ut til studentmassen og byen forøvrig.

Vervet vil vare fra 17. mai 2017 - 17. mai 2018.

Høres dette interessant ut? Ta kontakt med temakoordinatorene: Synnøve (47673461) og Jan Henrik (95177034) i Styret for en uformell prat eller send en søknad til styret-2017@samfundet.no.

Søknadsfristen er 23. april kl. 23.59.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler