Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Edgar
Arrangør Kafé- og Serveringsgjengen
Kafé- og Serveringsgjengen (KSG)
Dato 5. april 2017
Tid 21.00 - 23.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Lille Lørdag Live: Shan og Andrea Niane

Onsdag 5. april kommer de sørlandsbaserte bandene Shan og Andrea Niane til Edgar Kafé!

SHAN:
Pop/rock-gruppen Shan drar på Norgesturné for å promotere sitt debutalbum “Confessions” som er spilt inn i Kongshavn Studio med produsent Bjørn Ole Rasch. Bandet har funnet sitt uttrykk gjennom kollektiv komponering – noe som gir musikken et tydelig preg av hvert enkelt av medlemmenes personlige uttrykk. Shan går inn for å gi seg selv og publikum overbevisende musikkopplevelser, med sterke tekster og gripende musikk.

"Gjengen i Fjellparkfestivalen har gjort det igjen! Det er ikke hvert år dette skjer, men når det skjer, er det virkelig STORT! Følelsen av å være med - helt i begynnelsen - av noe som kan bli skikkelig SVÆRT. Merk dere navnet Shan! Kom på Fjellparkfestivalen og opplev dem. Dette er kjake-på-gulvet-frysninger-og-en-tåreskvett-musikk som bergtar fra start til slutt. WOW!"
Jurymedlem Rebecca Reimers omtale etter Fjellparkuttak 2016

https://soundcloud.com/shanofficial

ANDREA NIANE:
Andrea Niane er en vokalist og låtskriver som befinner seg i et spennende pop/soul-landskap hvor alt kan skje. Andrea er tidligere kjent fra visepop-trioen Ask, et av de mest omtalte bandende i sør-norsk presse. Andrea har med Ask opptrådt på en rekke prestisjefylte scener i løpet av karrieren og har bl.a. gitt ut albumet «Blinded» i 2016 som høstet mange gode tilbakemeldinger. I mars og april legger Niane endelig ut på sin aller første turné under eget navn.

https://soundcloud.com/andrea-ettest-l

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler