Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Musiker i Strindens Promenade Orchester

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Strindens Promenade Orchester
Strindens Promenade Orchester (SPO)

Strindens: For deg som er glad i musikk og sprell!

Spiller du trommeliten, klarinett, colaboks, trompet, trepinner eller kanskje du spiller på sjarmen? Da er Strindens det perfekte for deg! Vi er et studentorkester som primært spiller dixiejazz, men hos hos kreves det INGEN forkunnskaper! Vi er en jovial gjeng på 12-15 studenter som elsker å få folk til å smile. I løpet av et år har vi mange oppdrag rundt om kring i nærmiljøet: fra besøk i barnehager, oppdrag for bedrifter, til spontante konserter på Nordre gate. Vi drar også på turer til bla Sverige og Finland!
Strindens er et verv med 3 1/2 års bindingstid.

Bli med på moroa du også, og søk Strindens!

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler