Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern

Trondhjems Studentersangforening

Trondhjems Studentersangforening (TSS) er landets nest eldste mannskor og byens nest eldste studentforening etter Samfundet selv. Til tross for alderen er TSS i dag om lag 70 staute og til dels unge menn, som med høy grad av bravur synger et variert mannskorrepertoar.

Herunder kan nevnes norske, svenske og finske drikkeviser, folkeviser og Monty Python-sanger, så vel som større sakrale verk og klassiske svisker og det sistnevnte særlig når vi annethver år trekker i smoking for å være med på å åpne UKA. Det samme arbeidsantrekket benyttes når TSS inntar Storsalen for kunstneriske innslag på lørdagsmøter, eller et par ganger i semesteret holder konsert på dertil egnede steder.

Om lag annethvert år kan vi også finne det for godt å dra på turné i inn- eller fortrinnsvis utland. TSS har øvelse hver uke og liker også å samles til alle andre ukens tider for samkvem av enda mer sosial art, gjerne sammen med våre venninner i TKS.

Å synge i mannskor er i det hele tatt en fritidssyssel som kombinerer ærefull videreføring av gamle tradisjoner med et godt sosialt miljø.

Kontaktperson: Henrik Hellum

Telefonnummer: 466 93 656

E-post: tss-sjef@samfundet.no

Hjemmeside: http://www.mannskor.no

Sponsorer
Festivaler