Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern

Presentasjon av det nye Styret

Hei Bloggen!

Etter et par måneder som vordende leder, er jeg nå klar for å presentere min innstilling til Studentersamfundets styre for 2015/2016. Jeg har valgt å øke størrelsen på styret med en ekstra temaansvarlig sammenlignet med tidligere styrer. Bakgunnen for dette er et ønske om å bruke den ekstra kompetansen til å kunne holde mer dagsaktuelle møter, samtidig som man da også kan spille på de enkeltes kunnskapsområder for å finne innledere som skaper en reell debatt i storsalen.

Målet mitt for året er å prøve å nå ut til flest mulig av Trondheims studenter. Spesielt når vi står ovenfor en storfusjon er det viktig at Samfundet benytter anledningen til å befeste sin posisjon som en politisk og sosial arena blandt alle studentene i Trondheim, uavhengig av campus.

Føstkommende lørdag er det Samfundsmøte. Tema er #SK15, som handler om kroppshysteri og medias rolle i å skape et usunt kroppsideal. På dette møte vil jeg også be Storsalen om å godkjenne min innstilling til Styret, slik at vi kan ta fatt på de utrolig spennende oppgavene vi har foran oss det neste året!

Jeg har bedt alle i styret mitt om å presentere seg selv gjennom en kort tekst. Disse følger under:

Nestleder: Ingeborg Bringslid

Navnet er Ingeborg H. Bringslid, 21 år, fra Bergen og studerer biologi ved NTNU. Jeg har vært med i Snaustrinda spelemannslag på Studentersamfundet siden i høst, der jeg ble valgt som leder for 2015 (et verv jeg slutter i nå som jeg går inn i Styret). Nå har jeg fått stilling som nestleder i det nye Styret, et arbeid jeg gleder meg til å begynne med! Jeg ser frem til å kunne jobbe ut mot medlemsmassen, og bli bedre kjent med arbeidet som gjøres internt på huset.

Linjeforenings- og Internarrangementsansvarlig: Vian Pashaei

Jeg heter Vian, er 21 år, kommer fra Halden og studerer statsvitenskap ved NTNU. Tidligere har jeg studert i London, og vært aktiv innenfor forskjellige studentorganisasjoner og lignende. Etter å ha vært med i Sekretariatet til ISFiT 2015, fikk jeg lyst til å engasjere meg mer i studentmiljøet og bli bedre kjent med huset. Jeg trives med organisering og planlegging, og gleder meg til å påta meg et verv ved Samfundet som linjeforenings- og internarrangementsansvarlig.

Huskoordinator: Ragnhild Nøstvold

Ragnhild Nøstvold, 24 år, studerer fysisk planlegging ved NTNU og kommer fra Sola. Søkte stillingen huskoordinator da jeg så det som en fin måte å bli bedre kjent med huset på og fordi det er et verv der jeg kan bruke noe av den kompetansen jeg har opparbeidet meg gjennom tidligere verv på huset. Og ikke minst, et ønske om å bidra enda litt mer til Samfundet. Har vært medlem siden 2010, og deltatt aktivt i Orkesteret som blant annet kasserer og formann i Symforch.

Pr/Presseansvarlig: Nicholas Christiansen

Navnet er Nicholas Christiansen, 24 år og kommer fra Sandefjord. Jeg studerer fysikk og matematikk ved NTNU, og er nå på mitt slutten av mitt tredje år. Gjennom de siste tre årene har jeg vært aktiv det frivillige studentmiljøet både i linjeforeningen og på Studentersamfundet. Året jeg startet på studiet ble jeg med i S.Møller Storband, der jeg de siste et og et halvt årene har vært kasserer. Etter litt medfartstid på huset ønsker jeg å bidra mer, og gleder meg derfor til et år som PR og presseansvarlig i Styret ved Studentersamfundet i Trondhjem.

Økonomiansvarlig: Julie Rushfeldt

Fullt navn: Julie Rushfeldt
Alder: 20 år og 9 måneder +/-
Studie: Bedriftsøkonomisk Institutt
Kommer fra: Nesna, ett lite nes på Helgelandskysten.
Stilling: Økonomiansvarlig
Erfaring: Vært medlem på Samfundet i 3 uker. Svært innholdsrikt.
Min motivasjon for å søke styret er et ønske om en ny og sosial læringsarena. Håper på nye utfordringer!

Temaansvarlig: Hans Jacob Sandberg

Fullt navn: Hans Jacob Sandberg
Alder: 22
Studie v/ institusjon: Statsvitenskap ved NTNU
Kommer fra: Fredrikstad
Stilling: Tema-ansvarlig
Motivasjon for å søke styret: Min politiske interesse og mitt samfunnsengasjement gjør at jeg gyver løs på vervet som tema-ansvarlig med stor lyst og motivasjon. Tidligere har jeg vært med i Fredsseksjonen i ISFiT2013 og ISFiT2013.
Jeg er allsidig: jeg er omtrent like glad i å høre på P2 som jeg er i å se på Unge Mødre.

Temaansvarlig: Synøve Almås

22 år gammel, fra Gjøvik, studerer Politisk Økonomi på NTNU og er nå på siste semester. Stort sett alltid vært frivillig i en organisasjon, og trives veldig med det. Har tidligere vært gjengmedlem i Klubbstyret, og har vært fakultetstillitsvalgt på SVT-fakultetet. I tillegg har jeg vært medlem av kommunestyret i Gjøvik. I Styret er jeg tatt opp som temaansvarlig, hvis Storsalen godkjenner det. Jeg ønsker å være med i Styret for å bidra til å gjøre Samfundet enda bedre, og fordi jeg digger at Samfundet har et utrolig bra alternativ å tilby studentene på lørdager.

Temaansvarlig: Håvard Bertelsen

Håvard Bertelsen, 23 år gammel, fra Porsgrunn. Studerer for øyeblikket master i sosiologi ved NTNU. Jeg ble tatt opp som gjengmedlem i Markedsføringsgjengen (MG) høsten 2011, var funksjonær i to år og satt i styret til MG i 2014. Som mange andre har jeg et nært forhold til samfundsmøtene, og gjennom vervet som temaansvarlig ser jeg fram til å være med på å sette dagsorden for møtene og opprettholde en lang og flott tradisjon.

Med dette takker jeg for meg for denne gang, og så håper jeg å se så mange som mulig på Samfundsmøtet på lørdag!

Sponsorer
Festivaler