Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern

Studentersamfundet Filmklubb

Studentersamfundet Filmklubb (SSF) er Norges største filmklubb og er driftet av Kulturutvalget ved Studentersamfundet i Trondhjem. Hvert semester serverer vi et bredt program, fra gamle klassikere til nyere filmperler.

Søndagsfilm

Søndagsfilmene representerer hovedprogrammet ved SSF, og er en god blanding av film fra forskjellig epoker og sjangre. Vi legger vekt på å vise kvalitetsfilm, men er også opptatt av at det skal være gode og engasjerende filmer som skal være tilgjengelige for alle. Dersom annonsert, er fast tid og sted søndag klokken 19 i Storsalen på Samfundet. I tillegg til rimelige priser kan vi friste med muligheten for å kjøpe og ta med deg noe godt å drikke eller spise fra Samfundets kafé Edgar. Ta turen og avrund helgen og uka med en god film på Samfundet!

Bijou

I tillegg til søndagsfilmene vil du noen semestre finne utvalgte filmer som går litt utenfor hovedprogrammet til Studentersamfundet Filmklubb. «Bijou» betyr juvel på fransk, og i denne kategorien viser vi litt smalere og mindre kjente godbiter fra filmhistorien. Bijou er et godt tilbud til deg som vil ta et dypdykk i cinematografiens verden, eller som bare er nysgjerrig på noe nytt og annerledes.

The Rocky Horror Picture Show

Årlig setter SSF opp denne kultklassikeren. Kulturutvalgets medlemmer byr på seg selv som amatørskuespillere og framfører filmens hete handling foran en stappfull Storsal. En årlig feiring av utenomjordiske transvestitter i en fusjon av film og opptreden er vårens høydepunkt.

Priser

Billettene koster 40 kroner per film, og forutsetter medlemskap i Studentersamfundet Filmklubb (SSF) eller en annen filmklubb underlagt Norsk Filmklubbforbund (NFK). Har du ikke medlemskap, kan du kjøpe dette hos oss for 100,-, med første visning inkludert i kjøpet. Dette medlemskapet gir også rabatterte priser hos Cinemateket og andre klubber tilknyttet NFK.
I tillegg til ordinært medlemskap tilbyr vi også supermedlemskap til 200,-, som gir deg gratis inngang på alle SSFs visninger i semesteret (merk: kun gyldig i Studentersamfundet Filmklubb). For medlemmer som er tilknyttet en NFK-filmklubb fra før kan supermedlemskap ved Studentersamfundet Filmklubb kjøpes for 100,-.

Filmklubbmedlem: 40kr
Supermedlem SSF: gratis
Nytt semestermedlemskap (inkludert første visning): 100kr

Hvor kjøper jeg billett?

Billetter og medlemskap selges i døren før visning.

Lokaler

Vi benytter Storsalen til visning av Søndagsfilm, dersom ikke annet er oppgitt. Bijou-filmene vises primært på Knaus.

Kontaktinformasjon

Følg Studentersamfundet Filmklubb på Facebook for siste nytt om arrangementer og
visninger.

Har du spørsmål eller kommentarer? Send gjerne en e-post til ku-filmklubb@samfundet.no

Vel møtt til Trondheims koseligste kinosal!

Sponsorer
Festivaler