Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Hele huset
Organizer Styret
Styret
Date 12. March
Time 23:58 - 23:59
Ticket Free entrance
Age limit No age limit

Søk Samfundetstyret!

Søknadsfrist 12.mars kl.23:59!

Hei!

27.februar ble jeg valgt som ny leder av Studentersamfundet i Trondhjem, og jeg trenger nå din hjelp. Er du en person som liker å utfordre, og tør å si din mening? Vil du være med på å utforme Samfundets politiske profil det neste året? Brenner du for Samfundet, og har du lyst til å bidra til at det runde røde er det naturlige stedet for debatt og diskusjon blant byens studenter? Da må du nesten søke Samfundetstyret!

Styret representerer Samfundet utad, og har ansvar for utformingen av organisasjonens politiske profil. Dette gjøres gjennom å sette saker på agendaen på Samfundsmøtene - som Styret arrangerer - og ved å fremme medlemmenes meninger i aktuelle fora. Styret har også ansvar for å tale medlemmenes sak og sørge for at medlemmene føler seg hjemme på huset.

Dette er noe av det Styret driver med i løpet av en periode. Jeg har ingen fiks ferdige stillingsbeskrivelser å komme med per nå. Tanken er heller at vi sammen kan finne ut hvilke arbeidsoppgaver du er gira på, og ende opp med en kabal som løser behovene Styret har!

Jeg oppfordrer alle, uavhengig av om man har vært frivillig før, som synes disse arbeidsoppgavene høres spennende ut om å søke! De eneste kravene - utenom engasjement - er at man må ha medlemskap på Samfundet innen Styret tar over 17. Mai. Styret velges av leder, og godkjennes så av Storsalen før man så sitter i ett år.

Ta veldig gjerne kontakt med meg på styret-opptak@samfundet.no. Jeg kan også kontaktes for en uforpliktende kaffeprat eller mer informasjon om hva et verv i Styret innebærer.

Søknadsfrist 12. mars kl. 23:59!

Med vennlig hilsen,
Rami Chumber, påtroppende leder

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals