Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Storsalen
Organizer Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Date 20. January 2023
Time 21:00 - 23:30
Ticket 250,- / 300,-
Age limit 18 years

Lars Vaular + support: Iben // Storsalen

Lars Vaular comes to Samfundet in january on his Vintage Velour tour <3 You don't want to miss this!

Hovedinngangen åpner kl 20:30
Dørene til konsert åpner kl 21:00

Lars Vaular er tilbake! Etter å ha tilbrakt store deler av de to siste årene i studio er Lars Vaular klar for å slippe ny musikk og ta med låtene ut på turné. Den 13. januar legger han ut på Vintage Velour tour med det kommende albumet Vintage Velour, et album som reflekterer Lars om artist han er Lars Velour og han er vintage. Låtene er varierte og en ubestemmelig blanding av stiler og inspirasjon, men samtidig typisk Lars. Få ting flyter bedre i ørene enn Lars i sitt ess, og det låter ekte, fengende, nært og nostalgisk. Akkurat som sceneshowet blir!

«Jeg er veldig spent på å spille de nye sangene! I sommer var første gangen vi var tilbake på festivalscener siden 2019, og det gav virkelig mersmak, spesielt med tanken på at vi på Vintage Velour turneen har mer ny musikk å vise fram! Tanken på at det er mange sulteforete Vaularfans der ute som gleder seg like mye som meg holder meg noen ganger våken om nettene» - Lars Vaular.

På albumet Vintage Velour har han hovedsakelig jobbet med produsent Geir Øyvind Hvidsten, med innspill fra Frode Kvinge Flatland, Karima F og Matthew Kent. Som en av landets største hip hop legender har Lars Vaular siden debuten for snart ti år siden gitt ut musikk og spilt liveshows tilhørende verdensklassen. Han har spilt godt over 500 konserter, gitt ut seks album og vunnet fem Spellemannspriser.

Litt om Iben:

Iben er en musikkprodusent og rapper med røtter i Trondheim og Bergen. Han ble plukket ut som en av Trondheims unge lovende artister av Joddski, og har siden opptrådt på de fleste scener i byen. Etter et lengre opphold med kun fokus på musikkproduksjon, med artister som Linni og M1kal i porteføljen, gleder Trondheimsartisten seg til å varme opp publikum på Samfundet.

“Å stå på scenen i storsalen foran studentkjernen blir helt tullete. Det er noe enhver kid som har vokst opp med musikk i Trondheim fantaserer om. I tillegg blir det jo også fett å få være en bitteliten del av turneen til Vaular” – Iben.

Som musikkprodusent produserer Iben sine egne låter og har aldri vært redd for å utfordre det typiske lydbildet man ofte ser for seg når man tenker på Trondheims-rap. Med seks nye singler i 2022, finner du alt fra blytung trap til leken klubbmusikk i katalogen hans. Uansett sjanger lover artisten god stemning og kjærlighet på trøndersk.

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals