Area | Klubben |
Organizer | Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
|
Date | 27. September 2022 |
Time | 19:00 - 22:00 |
Ticket | Free entrance |
Age limit | 18 years |
Lecture: Økouka Trøndelag på Samfundet
This talk will be in Norwegian.
Studentersamfundet og Økouka Trøndelag inviterer til en helaften dedikert til grønnsaker. Velkommen skal du være!
Andreas Dønåsen er både fysioterapaut, bygartner og fermenteringsentusiast. Han tar oss med på en reise inn i økologiens mikroskopiske liv, hvor vi ser på sammenhengen mellom menneske og natur. Vi får høre om hvilken jordbruksfilosofi som legger til rette for god helse – i form av frisk jord og sunne mennesker – og hva du selv kan gjøre for å bygge et robust immunforsvar og god fordøyelse.
Spoiler: prøv å dyrk litt selv, og spis fermentert mat!
Det blir derfor en kort pause med spennende smaksprøver av fermentert mat, før den folkekjære greenfluenceren og forfatteren Maria Berg Hestad lærer oss hvordan vi enkelt kan komme i gang med kjøkkenhagen. Hun byr på et foredrag stappfullt av praktiske tips: Hvilke grønnsaker er lettest å lykkes med? Hvordan forkultiverer man, og utnytter både plass og sesong best mulig? Hvilke gratis materialer kan man bruke for å bygge pallekarmer og god jord? Alt dette, og mye mer!
Vel møtt!
Arrangementet er gratis!
Doors 18:30
Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.