Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Storsalen
Organizer Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Date 5. September 2021
Time 18:00 - 21:30
Ticket 40,- Filmklubbmedlem / 100,- Filmklubbmedlemskap inkl. visningen / 200,- Supermedlemskap
Age limit 18 years

Reprise (2006) / Oslo 31. august (2011)

Joachim Trier critically acclaimed movies Reprise and Oslo 31. august.

Reprise (2006)
To kompetetive venner takler opp- og nedturer i et kontemporært Oslo.

Reprise er Joachim Triers første langfilm, og omhandler de to aspirerende forfatterkompisene Erik og Philip som søker om å få publisert sin første bok. Drevet av litterære ambisjoner og ungdommelig overdådighet, ser vi dem takle kjærlighet, depresjon og voksende karrierer. Filmen ble utvalgt som Norges Oscar-kandidat i 2006, mottok en rekke priser i inn og utland, og ble satt opp på kino i både England og USA med gode mottakelser.

Oslo 31.august (2011)
En visuell hyllest til hovedstaden.

August: Oslo 31. august tar for seg en dag i livet til tidligere rusavhengige Anders, som tar seg fri fra behandlingshjemmet for å dra på et jobbintervju, og catche opp med gamle venner og familie. Alle møtene bærer preg av Anders sitt tilsynelatende brokete livsførsel. Det neste døgnet følger seerne hans forsøk på å gjøre bot for tidligere feil og mangler, med blandet hell. En film med et mørkt, men samtidig håpefullt skjær over seg, om at ting vil ordne seg for hovedkarakteren. Rollen som på mesterlig vis utføres av Anders Danielsen Lie, kavende rundt i Oslo på jakt etter svar og tilgivelse.

Produksjonsår: 2006 og 2011
Regissør: Joachim Trier
Nasjonalitet: Norsk
Lengde: 1t 45min og 1t 35min

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals