Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Utenfor Huset
Organizer Styret
Styret
Date 10. April
Time 18:00 - 20:00
Ticket Free entrance
Age limit No age limit

This event will be in Norwegian

This event will be in Norwegian

Dette arrangementet blir heldigitalt, og kan sees på Samfundets Facebook, YouTube eller www.samfundet.no/live.

——

Hvert fjerde år det duket for stortingsvalg og Norge får kastet over seg en bølge av politiske eksperter som skal heve stemmen til fordel for sin ideologi, mening eller blinde tro. Valget kommer like overraskende hver gang og det er ikke alltid lett å finne ut hvor man skal putte sin ene stemme. Stortingsvalget er retningsgivende for landet de neste 4 årene og alle statsborgere over 18 år har rett til å stemme.

Valget kommer, som mye annet dette året, til å bli påvirket av korona, det er sikkert, men etter dette møtet vet du kanskje litt mer om effekten nasjonale kriser har på en regjerings opplsutning. Kanskje du har lært noe om sperregrensen og hvorfor det er så mange små partier i Norge? I tillegg skal vi snakke om hvordan det å være velger har endret seg på de fire siste årene, hvilke hensyn må man ta i dag som man ikke trengte å tenke på i 2017? Hvor mange prosent av SP sin oppslutning kan spores tilbake til et fugleskremsel på NRK?

Vi har ingen planer om å være studentenes valgomat, det tar alle nettavisene seg av, men vi skal hjelpe til med å filtrere informasjon og støy som kan gjøre DEG til en bedre velger. Med oss for å diskutere disse temaene har vi politisk journalist og programleder i podcasten “Nokon må gå”, Jens Kihl og politisk redaktør i Adressa Siv Sandvik. Andre bidragsytere blir annonsert fortløpende.

——

Spørsmål? Kontakt styret-pr@samfundet.no eller send melding på Facebook.

Presse? Kontakt styret-presse@samfundet.no.

Member's tickets can be changed to non-member's tickets, by paying the difference at the main door on the day of the concert. Before you enter Samfundet you have to familiarize yourself with our infection control routines. You will find them here

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals