Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Utenfor Huset
Organizer Styret
Styret
Date 18. April 2021
Time 23:58 - 23:59
Ticket Free entrance
Age limit 18 years

Norwegian-speaking applicants only

Norwegian-speaking applicants only

Samfunnet trenger debatt for å fungere og det gjør sannelig Samfundet også. Vi leter etter deg som ønsker å utfordre, inspirere og å sette saker på agendaen, gjennom Samfundets onsdagsdebatter!
Onsdagsdebatten er en kveld der du kan stikke innom Samfundet for å koble av med litt god, gammeldags meningsutveksling. Vi inviterer til diskusjon, politikk og debatt over en lav sko. Onsdagsdebattene har vært et fast innslag på Samfundet de siste fem årene, og har tatt opp et bredt spekter av ulike temaer. Du kan sjekke ut tidligere debatter på Samfundet sin youtube kanal lenket nedenfor teksten. Gjennom vervet i Styrets debattkomité kan du å være med på å forme høstens, vinterens og vårens debatter på Samfundet!

Styrets Debattkomité (SDK) er en undergruppe av Styret, og jobber med å sette temaene for Onsdagsdebatter og Samfundsmøter sammen med Styret. Vi jobber med ordstyring, arrangering, planlegging og markedsføring av onsdagsdebattene. Oppgavene blir i utgangspunktet fordelt ganske likt slik at alle gjør litt av alt, men vi er åpne for at noen vil gjøre mer av noe og mindre av annet. Vervet innebærer mandagsmøte, i tillegg til gjennomføringen av debattene på onsdager. SDK ledes av debattansvarlig i Styret, og består av 6 funksjonærer. I tillegg er Tema- og PR ansvarlig i Styret med på mandagsmøtene.
Vervet vil offisielt vare fra 17. mai 2021 – 17. mai 2022. Men vil i tillegg innebære hyggelige møter, workshopper og sosialt dette semesteret.

Opptaket av SDK gjennomføres ved intervjuer og, alle som søker blir invitert til intervju. Intervjuene gjennomføres konfidensielt. På intervjuet ønsker vi å bli kjent med deg og ditt engasjement, og det er ingen krav om forkunnskaper.
Nå har du mulighet til å bli med på et spesielt spennende år i debattarenaen, med alt fra stortingsvalg til gjenåpning av samfunnet. I løpet av det neste året ønsker vi å fokusere på politisk bevisstgjøring, og med din hjelp vil vi gjøre Samfundet til en enda sterkere debattarena og nå ut til alle byens studenter!

Høres dette interessant ut? Ta kontakt med ansvarlig for Styrets Debattkomité Mathilde (45887956) for en uformell prat. Søknader kan sendes til styret-opptak@samfundet.no.
Søknadsfristen er 18. april 2021 kl. 23:59.

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals