Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Klubben
Organizer Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Date 9. April
Time 21:59 - 23:30
Ticket Registration
Age limit 18 years

[UTSATT til høst 21] Ringo Moon // KNAUS på KLUBBEN 21:59

Ringo Moon, også kjent som Tromsøs deiligste gutter, er et indierock-band kjent for sine lekne låter kombinert med et energisk liveshow med glimt i øyet.

Med glitrende gitarer som kunne vært hentet fra skrangle-indiens ikoner som Alvvays, Pavement og Car Seat Headrest kombinert med en ujålete popteft inspirert av artister som Prefab Sprout, Beach Boys og Marit Larsen er bandet et friskt pust til indiescenen og galaksen generelt.

Bandet har sluppet den freidige singelen "Nadia Scone" som første smakebit fra deres kommende debut-EP "With All My Friends". Låta ble blant annet mottatt med spilletid på NRK P13 og har blitt anbefalt av Urørtredaksjonen i P3.
«Tired Eyes» er den neste singelen fra EP-en og er en energibombe av en låt med bittersøte gitarlinjer, hardtslående trommer og et stort og deilig refreng. Singelen vil bli akkompagnert av en sinnssyk musikkvideo, blant annet inspirert av den sør-koreanske popgruppen TWICE. Dette blir en fest for både øyne og ører!

"Det er umulig å ikke bli revet med av Ringo Moon! Herlig poprock med stor variasjon i låtmaterialet og inspirasjonskilder som Kakkmaddafakka, The Libertines og The La's. En sjarmerende gjeng med stor spilleglede på scena, og veldig gode dynamiske oppbygninger i låtene. Definitivt et perfekt festivalband på sommeren!" - Buktafestivalen

Doors: 21:30
Konsert: 21:59

Informasjon om ikke-medlemsbilletter nedenfor gjelder ikke for dette arrangementet.

Member's tickets can be changed to non-member's tickets, by paying the difference at the main door on the day of the concert. Before you enter Samfundet you have to familiarize yourself with our infection control routines. You will find them here

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals