Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Klubben
Organizer Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Date 21. March 2020
Time 21:30 - 23:30
Ticket 220,- / 270,-
Age limit 18 years

Karin Park & Årabrot

Karin Park & Årabrot are coming to Klubben!

Når de møttes var Karin modell for Swarovski og DJ for Donna Karen - når hun ikke skrev pophits eller gikk på catwalken i London. Kjetil hadde på sin kant i en årrekke skreket seg gjennom Europas post-punk-undergrund; faktisk hadde han skreket så hardt at han til slutt punkterte en lunge kun ved hjelp av egen stemmekraft. Når de så møttes en kveld i Bergen, sørget de for å skåle i en tilstrekkelig mengde Jägermeister-shots. Nok shots til at det videre hendelsesforløpet er tapt for ettertiden – og en uventet kjærlighetshistorie fikk sin begynnelse.

Skepsisen var stor: Karin Park, fra en kristen familie med Carola og Whitney Houston som barndommens idealer. Kjetil Nernes, Kurt Cobain-disippel som startet sin gitar-karriere etter å ha bli kjørt hjem per trillebår i knallfylla med påfølgende halvårs husarrest. Hvordan få disse to universene til å harmonere?

-Det viste seg at de hadde mer til felles enn de selv var klar over, og det oppsto magi når de begynte å lage musikk sammen.

Karin har nå vært medlem av Årabrot gjennom flere album, og de har turnert verden rundt sammen. Dette er likevel første gang de gjør en split-turné, med begges band side om side – og selv om Kjetil fortsatt er mer inspirert av folk som brenner kirker enn folk som etablerer dem, presenterer de nå sammen:

CHURCH OF IMAGINATION Tour

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals