Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Hele huset
Organizer Styret
Styret
Date 24. April 2019
Time 23:00 - 23:59
Ticket Free entrance
Age limit No age limit

Opptak til Styrets Debattkomité

Studentersamfundets påtroppende styre er på plass, og ønsker nå å finne engasjerte studenter til Styrets Debattkomité!

Dette er ikke et arrangement som skjer på Samfundet.

Vi ser etter studenter som vil være med på å arrangere debatter på Samfundet. Gjennom å arrangere Onsdagsdebatter skal vi jobbe for å sette viktige temaer på agendaen. Tør du å stå for dine meninger og stille spørsmål? Ønsker du å bidra til et politisk bevisst og engasjert studentmiljø i Trondheim? Vil du være med på å arrangere og markedsføre møter? Da burde du søke Styrets Debattkomité!

Styrets Debattkomité (SDK) er en undergruppe av styret, og jobber med å sette temaene for Onsdagsdebatter og Samfundsmøter sammen med styret. Det påtroppende styret ønsker å gjøre Samfundet til en enda sterkere debattarena, og dette trenger vi SDK til.

I løpet av det neste året ønsker vi å fokusere på politisk bevisstgjøring, og med din hjelp vil vi gjøre Samfundet til en enda sterkere debattarena. Vi vil også fokusere på å nå mer ut til alle byens studenter. Vi vil i tillegg til politisk interesserte studenter også ha behov for deg som ønsker å jobbe med markedsføring av arrangementene, samt den praktiske arrangeringen av møtene.

Vervet vil vare fra 17. mai 2019 – 17. mai 2020

Høres dette interessant ut? Ta kontakt med ansvarlig for Styrets Debattkomité Karen (909 81 195) eller temaansvarlig Inga (954 87 458) for en uformell prat. Søknader kan sendes til styret-opptak@samfundet.no.

Søknadsfristen er 24. april 2019 kl. 23:59.

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals