Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Hele huset
Organizer Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Date 27. April 2019
Time 21:00 - 02:00
Ticket 150,- / 200,-
Age limit 18 (student), 20 (non-student)

Elektrosamfundet

Its finally time for Elektrosamfundet! We´re bringing in the coolest electro artists and offers our members a night they´ll never forget🔥The artist will be announced consecutively!

CLMD

Det er mye som kan bli sagt om artister som ikke bare klarer å ha en suksessfull karriere, men også en konsekvent en. Dette er historien bak CLMD; flere år med hardt arbeid som har resultert i fantastiske høydepunkter. Helt siden Martin Danielle startet CLMD i 2010, har prosjektet bare vokst ved hver utgivelse. 2016 singelen "Dust" featuring Astrid S og som ble inkludert i hans 2018 album "Phases", har vært hans største utgivelse så langt, noe som beviser at CLMD er ustoppelig!

I løpet av årene har CLMD bygget opp en imponerende katalog av fantastiske samarbeidsartister og fans. Han har remixet sanger av stjerner som Bruno Mars, Estelle, Nervo, Arty, og Norman Doray, blitt lovpriset av Axwell /\ Ingrosso, Tiësto, og David Guetta, og turneet med Steve Angello gjennom hele USA.

CLMD kommer til å lage tidenes fest i Storsalen🔥Dette vil du ikke gå glipp av!

KAMFERDROPS

Kamferdrops tok Sverige med storm med sin remake av “Jag trodde änglarnas fanns” sommeren 2017. Låten danket selveste Justin Bieber ned fra førsteplassen på Spotify hos Söta Bror, og ble der gjennom hele sommeren. Her i Norge har den også streamet til gull!

Artisten selv har følgende å si om suksessen:

“Min første konsert spilte jeg for over 20,000 mennesker. Jeg holdt på å mige på meg” - Kamferdrops

Siden superhitten har ikke Kamferdrops ligget på latsiden, hun har streamet til Gull med låten Tusen Bitar, avsluttet Spellemann med Ole Ivars og Elisabeth Andreassen, spilt inn Norges dyreste musikkvideo, snudd det legendariske utestedet Spy Bar på hodet med sitt releaseparty, tellet ned til nyttår på SVT foran 4 millioner mennesker, jobbet med Frej Larsson som ble saksøkt av den russiske staten når han åpnet Gay Bar på russisk territorium, og ligget på Spotifys topplister med den svenske rapperen Adel som nettopp hadde sluppet ut av fengsel når samarbeidet ble sluppet.

Med over 60 konserter i 2018, og som en del av Digiloo's sommerturne i samarbeid med TV4. Så leverer hun ett intenst og konfettispekket klubbshow fast akkompagnert av “Jazzy Joe” på Unihorn.

WNDR

DJen og produsenten WNDR har over 10 års erfaring som DJ og er et kjent navn i klubb-Oslo. Han har også vært på topplister i Europa og gikk platinum i Norge med hans debutsingel «Medicine», som per dags dato har over 4 millioner streams. I tillegg til dette har han også vært playlistet på P3. Senere slapp han «Human» som ble plukket rett inn i NRK MP3s playlist, Higher (WNDR remix) av Lemaitre ble playlistet på Kiss FM og han fikk i tillegg oppmerksomhet fra selveste Martin Garrix.

I løpet av de siste årene, har han klart å finne sin egen retning fylt med 808 trommemønstre, intuitive basslinjer og unike akkord progresjoner. Medmusikere og produsenter har også kommet med sine lovord om WNDR - som har klart å få en dedikert fanskare langt utover den norske klubbscenen.

For de som har vokst opp med artisten WNDR så er det ingen overraskelse at han ble musiker. Han hadde allerede brukt 10.000 timer foran DJ-oppsettet sitt før han fylte 13. Før videregående var over, hadde han i tillegg brukt 10.000 timer til på musikkproduksjon. Markert som et lovende talent i tidlig alder, kunne han gjerne allerede vært et kjent hushold navn i musikkbransjen, men WNDR har stått med sin egen visjon og laget musikk kun på hans egne premisser. Sitat WNDR: «For meg handler det om å formidle følelser, å komme i kontakt med mennesker gjennom hodetelefonen eller høyttalere... Og de følelsene må være oppriktige og ærlige».

WNDR kommer til å lage deilig stemning i Storsalen!

CHINAH

Få band har de siste årene blitt møtt med like stort engasjement som København`s CHINAH. CHINAH er et elektronisk band fra Danmark som består av Fine Gilindvad, Simon Kjær og Simon Andersson. Trioen møttes på en musikkskole, og begynte kort etter å lage sine første sanger sammen. Siden de slapp sin første singel «Away from me», har CHINAH´s karriere virkelig tatt fart. Kom til Klubben og hør CHINAH varte opp med deilig elektronisk musikk!

Mungolian Jet Set

Bak navnet Mungolian Jet Set finner man Pål Strangefruit Nyhus og
produksjons-makker Knut Sævik samt ett kobbel av musikere som er med
fra tid til annen. Opprinnelig var idéen deres å koble jazz og klubbmusikk, men de fant
snart ut at de ville mer enn som så. Deres variant av elektronika
inkluderer inspirasjon fra disco, psykedelia, funk, prog og spennende musikk fra ulike verdenshjørner. Resultatet er både frika og funky, men det låter alltid vitalt. De lager musikk som er så full av fantasi og sjangerutviding, at man blir stående å måpe etter første møte. I back-katalogen finner du kritikerroste album som Beauty Came to Us
in Stone, We Gave It All Away, Now We Are Taking It Back og Mungodelics, pluss utallige 12" og remixer for andre artister. Pitchfork har beskrevet Mungolian Jet Set sin musikalske lekenhet på denne måten: "...a lush, alien soundworld somewhere between the ethnodelic mystery of Brian Eno and David Bryne's My Life in the Bush of Ghosts, and the cheesy progtastic expansiveness of Orb's Adventures Beyond the Ultraworld” (Tim Finney // Pitchfork).
Dette blir fantastisk bra! Sjekk ut gutta på Klubben 27.april!

Hôy la

Hôy la er den københavnbaserte trønderske produsenten Ingri Høyland, som på kort tid har blitt et navn på den skandinaviske undergrunnsscenen. Selv om hun fortsatt er et relativt ubeskrevet blad her i hjemlandet hennes, går det gjetord om dette geniet i det københavnske musikkmiljø!

Live skaper Ingri Høyland et dystopisk, følsomt og insisterende univers, som er like bløtt som det er mørkt og forførende. Ingris kjølige og tilbakelente vokal er blitt sammenlignet med kunstnere som Beth Gibbons og Björk. Hôy la startet 2019 med å spille en anmelderrost og fullpakket konsert under Trondheim Calling og som Gaffa (NO) beskrev det: ”Står Hôy la i herlig kontrast til årets rosabølge som rir dette langstrakte landet som en mare.” Hôy la er aktuell med EPen X Heads.

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals