Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Storsalen
Organizer Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Date 14. September 2018
Time 21:30 - 23:30
Ticket 250,- / 320,-
Age limit 18 (student), 20 (non-student)

Vazelina Bilopphøggers // Beerfestival

Vazelina Bilopphøggers kommer til Studentersamfundet i Trondhjem og Storsalen. I tillegg vil det bli en relansering av Samfundets eget mikrobryggeri, Daglighallen. Detta blir moro!

Vazelina Bilopphøggers startet opp i romjula 1979 hjemme i bryggerhuset til Arnulf Paulsen. Etter å ha deltatt på landsfinalen i Rocke-NM i 1980 kom singleplata "Gi meg fri i kveld" og "Bilopphøggerboogie". Begge melodiene gikk rett til topps på Norsktoppen. Dette resulterte i suksessalbumet "24 timers service". Kombinert med flere plateutgivelser ble Vazelina Bilopphøggers et meget etterspurt showinnslag på arrangementer over hele landet.

Kombinert med opptreden på Chat Noir, ble albumet "Gå for gull" spilt inn. Dette ble etterfulgt av den til da mest omfattende turnéen som var gjennomført i landet. Med ferdig rigget scene og garderobe på to semitrailere gjennomførte gruppen 26 konserter på 10 dager fra Stavanger i sør til Trondheim i nord.
Etter flere plater, turnèer og TV-shows kom showet "Helt Høggern't" med May-Britt Andersen og Pia Borgli som gjesteartister. Etterfulgt igjen av turnéer og flere TV-shows og ikke minst reklamejobber.
I 1994 ble showet "På høgg tid" spilt på Dizzie Showteater med Marianne Krogness og Nils Vogt som gjesteartister. TV-versjonen av dette showet ble sendt på NRK i januar -96 med reprise i jula -97. Vinteren og våren -96 var Vazelina Bilopphøggers engasjert hos TV-Norge som husorkester i TV-showet "Comeback" med Hallvard Flatland.
Vintern -97 startet planleggingen av showet "Kællt i Tælt" på Kapp. Dette var det første showet Vazelina skulle sette opp og produsere selv. Showet ble sommeren største showsuksess. På fire uker kom det 16 000 til Kapp på Østre Toten.

Sommeren 2000 var Vazelina i gang med et jubileumsshow som fikk navnet "Hei Sveis!". Dette markerte Vazelinas 20- års jubileum. Showet inneholdt en del i fra tidligere forestillinger men og mange nye nummer som ble en bærende del av forestillingen. Dette showet ble og en enestående suksess. Spilleperioden ble 6 uker og publikumsoppslutningen var stor, ca. 25 000 så forestillingen på Kapp.
Desember 2000 spilte Vazelina i sin egen Hjulkalender på TV 2. Denne ble fulgt på det meste av over 800.000 seere, den største oppslutningen en serie hadde hatt i løpet av kanalens 10 år!

I tillegg vil vårt kjære bryggeri ha relansering med nytt utvalg og nye logoer. Selveste Eldar Vågan har vært med i prosessen å bidratt med utforming av en av logoene! Vi arrangerer derfor en festival, der det blir egne temaer med matchende utvalg i de forskjellige lokalene på Samfundet, for å vise frem det nye sortimentet. Hele dette arrangementet følger åpningstidene til Samfundet.

Vazelina Billopphøggers spiller opp til dans i Storsalen.
Billetter: Medlem 250,- / Ikke-Medlem 320,-
Relanseringen av husets bryggeri har samme retningslinjer som inngang på huset.
Inngang: Medlem 0,- / Ikke-Medlem 50,-

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals