Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Klubben
Organizer Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Date 19. January 2018
Time 21:30 - 23:30
Ticket 190,- / 240,-
Age limit 18 years

Charlotte Dos Santos

Fredag 19. januar kommer spellemannsnominerte Charlotte Dos Santos til oss på Samfundet med konsert i Klubben! Vi kan ikke vente med å bevitne en kommende norsk soulstjerne.

Charlotte Dos Santos ga tidligere i år ut sin debut «Cleo» og høstet strålende kritikker med terningkast 6 fra bl.a VG, Dagens Næringsliv, Dagsavisen og Dagbladet. Albumet ble fulgt opp av en konsert under Øya der hun for alvor beviste at hun er på vei til å bli Norges første skikkelige soulstjerne.

Charlotte Dos Santos kombinerer soul, jazz og afro-latinamerikanske rytmer med en fortellerkunst få artister klarer å mestre på samme måte. For tiden er Charlotte Dos Santos basert i både Berlin og New York, men er opprinnelig fra Oslo.

Nå nylig ble hun nominert til spellemann i kategorien "Årets Nykommer & Gramostipend" og Charlotte Dos Santos har for alvor bevist at hun er en av Norges aller flinkeste artister.

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals