Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Knaus
Organizer Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Date 2. November 2017
Time 20:30 - 22:00
Ticket Free entrance
Age limit 18 years

Klemsdal & Dalgard

Dalgard & Klemsdals musikk bærer preg av Beatlesque og Bowiesque undertoner i symbiose med moderne elektroniske klanger. Flerstemt vokal, catchy synthmelodier og psykedeliske gitarsoloer er noe av det man kan glede seg til på denne mørke høstkvelden. Låtene deres har blitt anbefalt og spilt på P3 og studentradioen i Bergen, og til Trondheim har de også med seg noen helt ferske låter.

Joachim Dalgard og Aksel Klemsdal er gamle venner som har laget masse musikk både sammen og fra hverandre fordi de har bodd i forskjellige land. Joachim har studert lydteknikk og gitar på den fantastiske prestisjetunge skolen Berklee College of Music i Boston hvor blant annet stjernene John Mayer, Quincy Jones og St Vincent har gått. Aksel har studert ingeniør på notoriske NTNU i Trondheim hvor blant annet trommisen i DDE har gått. Nå bor de i samme land og kan endelig realisere drømmen om å spille i band sammen! Med seg har de Klemsdalkollaboratør Erik Klemsdal og trommeslager Jacob Brech, som sammen inntar Samfundet og Knaus 2. November.

Klemsdals debut EP ligger på Spotify: https://open.spotify.com/album/6rRVlbgwPiZW06D1k1CN5A

Joachim Dalgards debutsingel premierer 1. oktober på Spotify.

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals