Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Klubben
Organizer Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Date 16. September 2017
Time 22:00 - 00:00
Ticket 150,- / 200,-
Age limit 18 (student), 20 (non-student)

Miss Tati

Med bejublede opptredener på de fleste av landets større festivaler og en rekke klubbkonserter, er det endelig tid for at Miss Tati skal skinne for alvor!

Da Miss Tati kom til Bergen sammen med sin mor og lillesøster i 1996 var hun bare ti år.
Oppveksten i Portugal, med angolanske røtter hadde allerede gitt henne solid
musikalsk ballast.

I mai 2017 albumdebuterte endelig Miss Tati med den passende titulerte «Finally, Tati!». Etter et par år med ekstensiv livespilling og singelutgivelser har den norsk/portugisisk/angolanske artisten lenge imponert både konsertgjengere og musikkelskere over hele landet.

Siden hun for alvor begynte å satse på en solokarriere for et par år siden, har Tati spilt på de fleste store norske festivaler, deriblant Øyafestivalen, Slottsfjell og by:Larm. Og det er ikke tilfeldig at liveartisten har vært fokuset frem til nå.

Hennes unike miks av soul, hip hop og RnB har også sørget for at Miss Tati har fått oppmerksomhet langt utenfor Norges grenser. Aviser og magasiner som The Guardian, i-D, Nylon, Essence og Timeout London har alle lagt sin elsk på Tatis musikk.

Med seg på laget har hun produsent og trommeslager Ivar Thormodsæter, Eirik Blåsternes på synth, Chris Holm på bass, samt Irem Muftuoflu og Liliana Palanca på kor, perkusjon og dans.

Albumet 'Finally, Tati' er for øvrig co-produsert av Miss Tati selv. Anmeldelser:
6 - Bergensmagasinet
5 - Bergens Tidende
5 - NRK P3
5 - Stavanger Aftenblad
5 - Dagsavisen

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals