Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LØK)
Dato 16. november
Tid 22.00 - 00.15
Billett 280,- / 400,-
Aldersgrense 18 år

Victor Leksell + Tobias Rahim

Victor Leksell, en av Sveriges mest anerkjente artister, begeistret 40,000 fans på VG Lista i Oslo og spilte på hovedscenen på Lollapalooza Stockholm 2023. Med mer enn en halv milliard streams, utallige prestisjetunge statuetter og fire utsolgte arenashow kan Tobias Rahim med rette regnes som det mest omtalte mest omtalte og populære fenomenet i nyere tid i Danmark.

Dørene åpner kl.21:30
Tobias Rahim kl.22:00
Victor Leksell kl.22:45

Victor Leksell

Med sitt nye album "Tid & Tro," gjør han seg klar for sin mest ambisiøse turné hittil, hvor han utforsker temaer som kjærlighet, selvinnsikt og mot. Hans tidligere listetoppende hit “Svag” skapte store bølger i Sverige og dominerte de norske hitlistene i 2020. Et samarbeid med norske Astrid S på toppen av Svinesundbroen styrket dens grenseoverskridende status, som samlet fans over hele Skandinavia.

"Tid & Tro" fanger Victor's reise siden "Svag," ved å utforske nye kreative territorier. "Albumet dykker ned i endeløse søvnløse netter, en søken etter identitet, og euforien av å oppdage lykke innenfra, sier artisten selv.

Victor Leksell ser frem til å møte fansen i Trondheim i legendariske Storsalen.

Til Victor Leksells største konsert i Trondheim tilbyr vi nå en eksklusiv turné-T-skjorte, kun for deg som billettkjøper. Du kan velge mellom en svart eller hvit t-skjorte, begge med et spesialdesignet trykk for kvelden og en hyllest til byen. Den selges kun via denne lenken og vil ikke være tilgjengelig for kjøp på stedet.

T-skjorten selges i begrenset opplag.

Du henter t-skjorten inne på arenaen på konsertdagen på anvist sted i showet mot billett/kvittering.
Mer informasjon vil være tilgjengelig rundt konsertdagen.

Tobias Rahim

Året 2021 markerte et vendepunkt med et av de største gjennombruddene for en særegen artist som på sensasjonelt vis har klart å skape sitt eget personlige frirom med plass til tabuer, politiske budskap, sex, følelser og grensesprengende poesi. Han har oppnådd en overveldende grad av aksept og anerkjennelse uten å gå på akkord med sin grensesprengende utforskning av seg selv og omverdenen

I år nådde Tobias Rahim en halv milliard strømminger på Spotify. Med hiten «STOR MAND» har Tobias Rahim satt rekord som den artisten med den mest strømmede danske låten som har ligget på Spotifys topp 200 i utrolige 789 dager. Den eneste som overgikk de 16 ukene på førsteplass, var Tobias selv med utgivelsen av «Mucki Bar». Med utgivelsen av «Feberdrømmer Xx Dubai» holdt Tobias Rahim de tre øverste plassene på listen i flere uker.

Tobias Rahim har blitt anerkjent og hedret for sin kunstneriske ambisjon og originalitet på tvers av musikalske, litterære og visuelle medier. Han har lagt til statuettene for hovedprisen på P3 Guld, P3s Lytterhit, Årets Solist og Streaminghit på DMA, en True Award, to Zulu Awards, en Echo Award, to Carl Awards og The Voice Award.

Lyttere over hele Skandinavia har kastet seg hodestups inn i Tobias Rahims fargerike og uforutsigbare univers. Ikke minst når det gjelder liveshowene hans. Som New York Times har skrevet, hører Tobias Rahim rett og slett hjemme på scenen. Superlativer som «uforglemmelig», «euforisk kaos» og «oppriktig og fullstendig rørende» har preget overskriftene på konsertene hans.

På toppen av en totalt utsolgt vårturné annonserte Tobias Rahim fire arenashow i landets fire største byer under tittelen «If We're Still Alive», som kulminerte i et gjennomført og kritikerrost show på Royal Arena. Her fikk han opp mot 17 000 mennesker til å kjededanse til «Kurdere i København», som er det reneste eksempel på Tobias Rahims evne til å forene og lede.

Billett til Victor Leksell + Tobias Rahim konserten gir tilgang til Skandi Samf.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler