Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 30. august
Tid 22.00 - 00.00
Billett 300,- / 400,-
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Sushi x Kobe

Sushi x Kobe ble raskt en undergrunnsfavoritt i 2014 da singelen “Wadadadeng” ble sluppet på Soundcloud, og de har siden den gang gjort stor suksess både sammen og hver for seg. Vi snakker streaming i millionklassen, tung radiorotasjon og fulle konserter. Nå fyller de 10 år, og hvilket bedre sted å feire enn i Storsalen på Samfundet!? Billetter slippes 15.mai 12:00.

Onge Sushi Mane, Kobe og FAKETHIAS har gjort seg bemerket for deres blanding av surrealistiske, bekmørke tekster over knallharde trapbeats. En konsert med dem kan minne mer om en blanding av en metallgig og et slagsmål på en fotballpub enn en rapkonsert.

Etter deres konsert på Slottsfjell i 2016 skrev Dagsavisen: “Slottsfjellopptreden var en manifestasjon av den aggressive energien som står når ungdommer samler seg og hører på hard musikk, være seg trap, punk eller metal.”

I 2019 tok SXK sitt kritikerroste album «Døden lever lengst» med ut på veien, og regjerte med fullstappede klubb - og festivalscener i både Norge og Danmark, deriblant Øyafestivalen, Roskilde, Bergenfest og Kadetten.

"Sushi x Kobe lager noe av den mest grenseoverskridende, konfronterende hiphopen i Norden i dag" - Bergens Tidende, 6/6

"Sushi x Kobe skaper Øyas hittil herligste kaos", skrev NRK P3 etter duoens massive konsert på Øyafestivalen og trillet en knallsterk femmer.

"En kompromissløs finger til resten av rap-Norge" - Dagbladet, 5/6

"At være til koncert med $ushi x Kobe føles lidt som at sidde bundet i en stol og blive stopfodret med sashimi." - GAFFA Danmark

“Mørkt, sint og originalt" - Aftenposten, 5/6

Dette vil du ikke gå glipp av!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler