Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 26. august 2023
Tid 17.30 - 19.30
Billett 390,- / 530,-
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Highasakite [EKSTRAKONSERT]

Nok en gang inntar det legendariske bandet Highasakite storsalen på Samfundet! Lørdag 26. august spiller bandet to konserter i løpet av kvelden. Start høstsemesteret med en uforglemmelig kveld!

“Med Mother beviser Highasakite at de i 2022 fremdeles er et av Norges viktigste band”, sa NRK da Ingrid Helene Håvik, Trond Bersu og resten av Highasakite innviet det nye året med å utgi det etterlengtede albumet. Knapt noe annet band har preget norsk musikk de siste ti årene slik som Highasakite - hverken fra høyttalerne hjemme i stua eller fra scenen. Med konsertene og live-opptredenene bandet står bak i året vi nå legger bak oss beviser de nok en gang at de troner på toppen som et av Norges viktigste band også her.

“Ingen andre norske artister overgår dette showet” og “Highasakite til nye høyder” er noen av overskriftene høstens turné har resultert i. En turné som solgte de 10.000 første billettene på bare 5 timer, og der mange konserter ble utsolgt på få minutter.

Highasakite har blitt et av våre aller mest folkekjære band. Med albumet Silent Treatment(2014) knuste alle rekorder da de tilbrakte 134 uker på VG-lista. De har siden toppet plakaten til alle de store norske festivalene, solgt ut flere arenaer, vunnet flust av priser, opptrådt på Nobelkonserten, og turnert verden over flere ganger.

Nå er forberedelsene til sommeren 2023 allerede godt i gang og vi kan knapt vente med å oppleve hvilke planer Highasakite har for oss på Samfundet, den 26. August.

Billetter i salg fra mandag 15. mai, klokka 11:00

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler