Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 12. april 2023
Tid 20.00 - 22.00
Billett 50,- / 100,- / 200,- / 300,- / 500,-
Aldersgrense 18 år

Konsert: Lyden av Nybygg // Storsalen

Kronerulling for nybygg - Lyden av Nybygg!

Det siste året har tomta bak Samfundet endret seg betraktelig og om ca ett år står et nytt, flott, stort og rødt bygg klart for å fylles med studenteridyll! Nybygg er i peak byggeprosess og for å feire dette, og i tillegg samle inn litt ekstra penger, arrangerer Samfundets Nybyggkomité Lyden av Nybygg!

Dette er en konsert hvor du får sjansen til å se alle Samfundets kunstnersike gjenger in action. Dette inkluderer TSS, TKS, Snaustrinda, Strindens, SIT, SFO, S. Møller, Salongen og Symforch! Det blir et fullspekket program med alt Samfundet kan by på. I tillegg blir det tombola og muligheter for å vinne premier, samtidig som man bidrar til nybygg. Du vil også få muligheten til å se de første planene for hvordan lokalene i nybygg kommer til å se ut.

Med andre ord er dette noe du ikke vil gå glipp av! Bidra med den billettprisen du kan, gjør klar galla og daljer, og kom på vårens største konsert på Huset! Rundhallen åpner for mingling kl 19:15, med doors til storsalen kl 19:30.

Antrekk: Galla
Pris: 50kr/100kr/200kr/300kr/500kr du bestemmer!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler