Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

IT-funksjonær

Verv som Funksjonær
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos IT-komiteen
IT-komiteen (ITK)

Verv som Funksjonær hos IT-komiteen

IT på høyt nivå med lav terskel

IT-komitéen er gjengen som driver Samfundets IT-tjenester. Vi utvikler og vedlikeholder internsystemer, drifter servere og datamaskiner på huset og legger opp og styrer nettverket. Gjengen er liten og sosial med 8-12 funksjonærer, samt et knippe aktive tidligere medlemmer. Under UKA er vi ansvarlig for blant annet nettside, fibernett og innslippsmaskiner i Dødens dal.

Det første halvåret brukes til opplæring, så tidligere erfaring med drift eller utvikling er ikke så viktig. Det viktigste er at du har lyst til å lære masse nytt. Hvis du har lyst til å lære praktisk IT på høyt nivå med lav terskel i en hyggelig og tett sammenknyttet gjeng, bør du søke ITK!

Sjekk oss ut på instagram for et innblikk i komitéen https://www.instagram.com/itkomiteen

For mer info og kanskje et easter egg eller to: https://itk.samfundet.no/opptak/

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler