Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

ELEKTRIKER (FAGBREV)

Verv som Funksjonær
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Diversegjengen
Diversegjengen (DG)

"Beste stillingen på Samfundet" - Bjørnar (elektriker)

Student med fagbrev som elektriker? Bli med i Diversegjengen!

Vi kan tilby en tilværelse i godt selskap, uten slitsomme kunder, men med spenning, motstand og masse kaffe. DG består av 14-15 aktive funksjonærer, hvorav 4-5 er elektrikere. Som elektriker har to års bindingstid (går du på Fagskole, og har 1,5 år igjen er det ikke noe problem!)

Vi er Samfundets handygjeng, og vårt arbeidsområde omfatter alt som angår ødeleggelser og mindre reparasjoner på Huset. Som elektriker vil arbeidet generelt gå på vedlikehold av el-anlegget, så du vil komme over mange interessante problemstillinger og ikke én dag vil være lik den forrige!

Vi ser etter elektrikere som kan gjøre mørke dager og rom lyse, noen som kan magien bak det vi tar for gitt, nemlig strøm. Er du elektrikeren som kan gi oss et støt av energi og arbeidslyst? Kan du flere elektrikerordspill? Er dette deg? Ikke nøl med å søke DG!

DG med på UKA, med ansvaret for Byggeprosjektet. Som elektriker i Diversegjengen blir du automatisk tatt opp i UKA-21 og Byggeprosjektet. I UKA-19 var det Strossa som sto for tur. Vi er ferdig med jobben når UKA starter, og kan da nyte tre uker med enda mer moro.

Alle som søker vil bli innkalt til et uformelt intervju på Samfundet. Vi håper å se DEG på intervju! Har du spørsmål? Ta kontakt med Jonas på tlf 997 44 313 eller på dg@samfundet.no. Du kan også lese mer om Diversegjengen på dg.samfundet.no.

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler