Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

lys- og scenetekniker

Verv som Funksjonær
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Regi
Regi

Teknisk funksjonærverv i Samfundets kuleste gjeng!

Har du noensinne lurt på hvordan en konsert ser ut bak kulissene?

Vil du rigge til Lemaitre, jobbe med teknikerne til Thomas Dybdahl, eller styre lysshowet til et undergrunns punk-rock band? Vil du ha applausen i din hule hånd, og føle publikumstemningen i fingertuppene?

Regi er Samfundets lys- og scenetekniske gjeng! Vi rigger og styrer lys på blant annet teater og konserter, sveiser store ting på stålverkstedet vårt, reparerer lyskastere og har det veldig moro sammen.

Vi er 19 trivelige jenter og gutter som søker nye venner for de neste tre årene.

Ingen forkunnskaper trengs - kom på spesialomvisning 25. august kl. 20.00! Gå til nordre bakdør og følg den merkede strømledningen, så får vi hilset på deg og vist deg rundt!

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler