Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Prosjektmedarbeider for iBok

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Studentmediene
Studentmediene (SM)

Vil du være med å løfte iBok opp på et nasjonalt nivå?

Har du noen gang gått i en butikk og tenkt at her kunne ting vært gjort mye bedre? Synes du det er interessant å utvikle et produkt, eller er det bare noe du har tenkt, men aldri fått prøvd? iBok.no er en av Norges største nettsider for kjøp & salg av brukte bøker, men med betydelig potensiale for videre vekst. Nå ser vi etter noen som kan være med å ta siden til nye høyder.

iBok.no er en nettside for kjøp og salg av brukte pensumbøker. Nettsidene har over tre millioner sidevisninger og generer omkring 500.000 kr i inntekter årlig. Mesteparten av denne trafikken er imidlertid forbeholdt Trondheim- og Oslo-området, og vi opplever at flere aktører etablerer seg innenfor den samme sjangeren, noe som betyr at vi kan forvente økt konkurranse i tiden fremover.

For å løse utfordringene vi står ovenfor trenger vi nå nye prosjektmedarbeidere. I iBok blir du del av et team, der du får muligheten til å jobbe med blant annet markedsføring, annonseselging og grafisk design, samt analytiske oppgaver.

Har du en interesse for å utforske hva som fungerer og ikke fungerer i markedsføringsøyemed? Hvilket medium har ønsket effekt? Har f.eks. facebook annonser den effekten vi ønsker (og betaler for), eller finnes det bedre alternativer? Hvilke selskaper bør ha en interesse av å annonsere på en side som iBok.no? Er det kun bokhandlere, eller er det selskaper som ønsker å nå ut til studenter på nasjonalt nivå?

Dette og etableringen av en markedsføringstrategi er noe vi vil arbeide med dette semesteret. Det er også viktig for oss å kartlegge effekten av de ulike markedsføringskampanjene vi kjører, og når i semesteret de har størst effekt.

Det er ingen krav for å bli frivillig hos oss. Det er naturligvis et pluss hvis du har erfaring innenfor noen av disse områdene, men vi har flere flinke folk som tar seg av opplæringen. Det viktigste for oss er at du har et ønske om å bidra og lære slik at vi sammen kan løfte iBok.no opp på et nasjonalt nivå.

I tillegg til utviklingen av produktet, har vi en ambisjon om alle skal få tillit og muligheten til å utvikle seg selv. Dette er en viktig del av det vi driver med. Du blir også en del av et svært sosialt og hyggelig miljø, hvor du vil bli kjent med studenter fra andre studieretninger.

Vervene gir gjengoblat og tilgang på Studentersamfundet. Forventet arbeidsmengde er ca. 10 timer i uken. Bindingstiden er 1 år.

Alle søkere vil bli kalt inn til intervju, ved spørsmål ta kontakt med produkteier for iBok, Hera Lyngstad (herakl@studentmediene.no).

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler