Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Radio- og videotekniker

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Studentmediene
Studentmediene (SM)

Interessert i radio-, podkast- eller videoproduksjon?

Synes du det høres spennende ut å styre teknikken i direktesendt radio? Virker direktesendte radio- og videoproduksjoner fra alle slags lokaler, med publikum og livemusikk, som en spennende utfordring? Hørte du på en podkast en gang og lurte på hvordan den ble til? Svarte du ja på noen av disse spørsmålene vil vi høre fra deg!

Som tekniker for Studentmediene i Trondheim vil du tre inn i en sosial, allsidig og lærerik rolle som vil gi deg erfaring med alt som foregår bak og mesteparten av det som foregår foran kulissene i et ordentlig mediehus. Du vil dra i spaker, klippe bilder, montere og demontere, og mye mer. Fra tid til annen tar vi også med oss utstyr og noen radiopratere ut i felten for å ha utesending – den siste tiden har vi vært på Pstereo, Bakkefestivalen og Kosmorama, for å nevne noe.

I tillegg til drifting av utstyret utvikler vi også en del av våre egne løsninger selv, for eksempel et system for automatisk klipping av video av praterne i radiostudio, som i dag brukes aktivt av de andre medlemmene i gjengen.

For den mer snakkesalige tekniker er det gode muligheter for å stå på den andre siden av mikrofonen også. Teknikere snakker støtt og stadig i de forskjellige programmene på Radio Revolt – for ikke å snakke om vårt eget ukentlige teknologiprogram, Garasjen!

Høres dette ut som noe for deg? Søk, da vel! Vi ser ikke etter forkunnskaper – kun godt humør, lærevilje og engasjement!

Har du spørsmål angående stillingen kan du ta kontakt med teknisk sjef Andreas Aaberge Eide på telefon 90 98 98 57 eller teknisksjef@studentmediene.no. Ved spørsmål angående opptaket eller andre generelle henvendelser, ta kontakt med gjengsjef på +47 98 06 11 38 eller gjengsjef@studentmediene.no.

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler