Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Fotograf 1,5 år

Verv som Funksjonær
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Fotogjengen
Fotogjengen (FG)

Er du en kreativ sjel som er glad i å fange øyeblikk?

Har du en fotointeresse som du ikke får utløp for? Har du en stor musikkinteresse? Ønsker du å piffe opp studietiden med noe nytt og spennende? Muligens alle tre? Da er fotograf i fotogjengen noe for deg!

Fotogjengen er en liten og veldig sosial gjeng som løper rundt på Samfundet og tar bilder av alt som skjer der. Enten det er en debatt, konsert, eller fest så er vi med. Ikke nok med det - vi er også med på UKA og ISFiT!
Du trenger ingen forkunnskap i foto for å bli med, da du lærer alt underveis. Med eget mørkerom og masse profesjonelt fotoutstyr lærer man faget kjapt og grundig!

Med et herlig sosialt miljø glemmer man at man er på jobb, noe som lyser opp studiehverdagen med mange nye utfordringer og spennende oppdrag.

Se bildene våre og les mer om oss på foto.samfundet.no.
Hvis det er noe du lurer på, kan du ta kontakt på mail: fg-sjef@samfundet.no, eller med Benjamin Haslev på 90024199

Bindingstid for vervet er 1,5 år.

NB! Vi gjør oppmerksom på at dette er et verv som husfotograf på Samfundet, ønsker du å søke på stillingen som fotojournalist i Under Dusken må du søke Studentemediene.

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler