Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

RADIOT

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Akademisk Radioklubb
Akademisk Radioklubb (ARK)

Medlem i Akademisk Radioklubb, ARK

Har du interesse for tekniske greier? Liker du å styre med elektronikk, fysikk og litt data? Har du hørt om amatørradio, enten via Fleksnes eller egen interesse, og ønsker å utforske hva denne hobbyen går i? Hvis du svarte "Ja!" på noen av disse spørsmålene, da vil du kunne passe bra som radiot!

Som radiot vil du være medlem i Akademisk Radioklubb. Stiftet i 1923, er vi en av landets eldste amatørradioklubber. Vi driver med amatørradio, som er en hobby hvor man kan eksperimentere og bruke radio for å snakke med folk fra hele verden. Noen ganger er vi også med på konkurranser, hvor vi prøver å snakke med så mange som mulig innen et gitt tidsrom. I klubben har vi flere radiostasjoner som dekker de mest populære båndene vi kan bruke, både for å sende radio via ionosfæren, via satellitter, og til og med via månen! Vi har også et verksted, som er godt utstyrt til å mekke og måle på radiorelaterte prosjekter. Ellers hjelper vi igjennom semesteret til med diverse arbeidsoppgaver relatert til driften av Samfundet.

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler