Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Bartender

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Kafé- og Serveringsgjengen
Kafé- og Serveringsgjengen (KSG)

Lyst til å tappe øl til tørste studenter på Samfundet? Søk bartender!

Som Bartender blir du en del av Studentersamfundets største gjeng, Kafé- og Serveringsgjengen! Vi består av omtrent 300 blide og herlige gutter og jenter som hver dag bemanner alle barer og kaféer på huset. Bartenderne våre serverer øl og drinker i helgene i Klubben, Bodegaen, Rundhallen og Storsalen. Utenom jobben, som består av omtrent fire vakter i måneden, har vi et utrolig godt sosialt miljø med mange forskjellige interne arrangementer og selvfølgelig en fest i ny og ne. Vi tapper øl, mikser drinker, koser, flørter, prater og danser! Så er du glad i øl eller drinkmiksing, og kanskje har lyst til å utvide vennehorisonten utover studiet ditt, er det bare å henge seg på og søke gjengen vår!

Å være med i Kafé- og Serveringsgjengen er en unik mulighet til å gjøre noe mer ut av studietiden din i Trondheim, og få minner og opplevelser du sent vil glemme!

Det kreves ingen forkunnskaper. Stillingen åpner også for videre engasjement som funksjonær etter et semester. Spørsmål kan sendes til ksg-opptak@samfundet.no Vi ser frem til å treffe deg på intervju!

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler