Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Funksjonær (Booker, DJ-ansvarlig, hybel- og backstageansvarlig, økonomiansvarlig)

Verv som Funksjonær
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)

For deg som er musikkinteressert, og ønsker et ekstra ansvar som arrangør!

Lørdagskomitéen tar opp nye funksjonærer

Vil du være med å utvikle Trondheims mest spennende konsert- og utelivstilbud? Har du lyst til å være en del av en sosial og sammensveiset gjeng? Da er Lørdagskomiteen noe for deg!

Lørdagskomiteen har ansvaret for alle Samfundets klubb- og konsertarrangementer på lørdager. Vi trenger entusiastiske og sosiale medarbeidere til å videreutvikle våre tilbud. Lørdagskomiteen er en liten gjeng bestående av 8 funksjonærer og 10 gjengmedlemmer med et tett og aktivt sosialt miljø. Med 3 konsertscener og et bredt utelivstilbud er arbeidsoppgavene varierte og mulighetene mange. Som funksjonær vil man ta del i og påvirke hele prosessen, fra en god idé til et gjennomført arrangement.

De ulike funksjonærstillingene har sine ansvarsområder både i forkant og under gjennomføringen av en lørdagskveld, i dette opptaket søker vi etter fire funksjonærer: Økonomiansvarlig, Knausbooker, Hybel- og backstageansvarlig og DJ-/konseptansvarlig. Som funksjonær jobber man hver lørdag. Man må regne med en arbeidsmengde på rundt 20 timer i uka og bindingstiden er 2 år. Det kreves ingen forkunnskaper for å bli med i Lørdagskomiteen, det viktigste er at man er sosial, glad i musikk, engasjert og initiativrik. Høres dette spennende ut, er Lørdagskomiteen et sikkert valg for deg!

Lørdagskomiteen jobber ikke under UKA eller ISFiT, så et verv i Lørdagskomiteen kan fint kombineres med annet verv.

Alle som søker vil bli innkalt til intervju. Søk LØK! Har du noen spørsmål eller lurer på noe er det bare å ta kontakt med Carsten Assev Øyen på tlf: 992 15 963 eller mail på lk-sjef@samfundet.no

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler