Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Journalist i Radio Revolt

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Studentmediene
Studentmediene (SM)

Vanskelig å holde kjeft? Bli med og snakk høl i huet på folk - på DAB+!

Studentradioen i Trondheim er Norges eldste studentradio og vi tar opp nye journalister. I Radio Revolt får du muligheten til å lage god, gammeldags (og moderne) radio, gjøre alternativ journalistikk for våre nettsider og være med på live-sendinger og DJ-kvelder. Som radiojournalist får du verdifull erfaring innen alt fra journalistikk til klipping av lyd, kommunikasjon og radioteknikk, i tillegg til et sosialt og kreativt nettverk og noen kule år på Samfundet på kjøpet!

Radio Revolt lyser nå ut verv i følgende programmer. Send oss en søknad og spesifiser hvilke programmer du kunne tenke deg å bli en del av.

Filmofil

Liker du film? Er du blant de som plager vennene dine med filmrelaterte monologer i tide og utide? Skulle du gjerne hatt et forum der du kunne delt alle dine tanker rundt film med verden? Da er Filmofil programmet for deg! Vi anmelder premiereklare filmer, diskuterer filmnytt og fordyper oss i filmens verden hver torsdag. Spar vennene dine for drepende monologer, og del dem heller med verden sammen med oss, direkte på DAB+.

Nerdeprat

Kan du prate i timevis om spill? Spillmagasinet Nerdeprat på Radio Revolt søker et nytt medlem som er engasjert i spill- og nerdekultur. Du vil få muligheten til å anmelde spill, produsere egne lydsaker og være med å sette dine egne spor i et av Norges eldste spillmagasin. Bli med og vær en av de som beriker Trondheim by med en ukentlig dose spillnytt på DAB+, app og podkast.

Blyforgiftning

Blyforgiftning søker et nytt medlem! Er du glad i metall og prating? Det er vi også! Vi søker en kandidat som liker å prate om musikk i godt lag og krangle om alt det fete - og eventuelt ikke fete, som kommer ut av musikk i metallverdenen. Vi søker en sosial og interessert person som er klar for å lære nye ting. En kandidat som er engasjert og tar initiativ til å videreutvikle programmet sammen med oss andre. At kandidaten liker å oppdage nye ting i metallverden er selvsagt også et stort pluss. All opplæring vil foregå innad i programmet, så tidligere erfaring er ikke nødvendig å ha. Vi gleder oss til å møte deg!

Radio Revolts medieteam

Vi trenger deg som er en kløpper på å skrive, fikse bilder eller mekke video! Har du lyst til å lære å lage morsomt, meningsfullt og megabra innhold for den digitale tidsalder? Da er du den vi trenger til å søke Radio Revolts medieteam!

Nytt konsept

Radio Revolt søker alltid etter nye og spennende konsepter. Om du sitter på en idé til et program du ønsker å prøve ut hos Radio Revolt burde du sende en søknad her og en mail til radioredaktor@studentmediene.no hvor du forklarer konseptet, hvem du ønsker å ha med deg i programmet, samt en kort pilotepisode.

Mer info om Radio Revolt og programmene finner du på radiorevolt.no. Er det noe mer du lurer på, så ta gjerne kontakt med ansvarlig redaktør Hanna Jarstø Ervik (ansvarligredaktor@studentmediene.no, 915 98 368). eller radioredaktør Paulina Dubkov (radioredaktor@studentmediene.no), 463 40 266.

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler