Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Økonomimedarbeider

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Studentmediene
Studentmediene (SM)

Har du sansen for tall og økonomi?

Har du sansen for tall og økonomi, og lyst til å være med å styre økonomien til en stor studentorganisasjon og bedrift?

Vi ser etter en initiativrik og sosial person med interesse for økonomi. Ingen forkunnskaper er nødvendig da vi lærer deg det du trenger for å være økonomimedarbeider. Utfordringene vil øke etter hva du kan og ønsker. Du får opplæring i regnskapsprogrammet Visma eAccounting og vil lære bokføring, noe som er svært relevant for arbeidslivet.

Å være økonomimedarbeider i Studentmediene i Trondheim gir deg mange fordeler. Du lærer mye, utvikler deg faglig, og du får muligheten til å engasjere deg i et ungt, inspirerende og sosialt miljø. Arbeidsoppgaver du kan vente deg vil være å føre regnskap i henhold til lover og regler, fakturere kunder og betale regninger, ajourføre bilag slik at budsjettkontroll kan følges, være rådgiver i økonomiske spørsmål og ha kontakt med budsjettansvarlige i organisasjonen.

Sammen med resten av økonomigruppa vil du bidra til å videreutvikle rutiner og systemer gjennom tilbakemeldinger og erfaringsskriv. Vi har møter hver mandag med oppdatering og kontroll av organisasjonens økonomiske situasjon. Du bør være forberedt på å bruke 10 timer i uka, og stillingen har to års bindingstid. Intervjuer kjøres fortløpende.

Ved spørsmål angående vervet, ta gjerne kontakt med Abeera Akbar på e-post: okonomisjef@studentmediene.no eller tlf.: 90210106.

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler