Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Prosjektmedarbeider – iBok.no

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Studentmediene
Studentmediene (SM)

Grafisk designer / illustratør / markedsfører / annonseselger / analytiker

Har du noen gang gått i en butikk og tenkt at her kunne ting vært gjort mye bedre? Synes du det er interessant å utvikle et produkt, eller er det bare noe du har tenkt, men aldri fått prøvd? iBok.no er en av Norges største nettsider for kjøp & salg av brukte bøker, men med betydelig potensiale for videre vekst. Nå ser vi etter noen som kan være med å ta siden til nye høyder.

iBok.no startet som en nettside for kjøp og salg av brukte pensumbøker. Den har derimot utviklet seg til å bli noe mye større. Nettsidene har over tre millioner sidevisninger og generer omkring 500.000 kr i inntekter årlig. Mesteparten av denne trafikken er allikevel forbeholdt Trondheim og Oslo området.

Videre opplever vi at flere aktører etablerer seg innenfor den samme sjangeren, noe som betyr at vi kan forvente økt konkurranse i tiden fremover.

Oppsummert betyr dette flere ting:

  • Det er betydelig potensiale for brukervekst i andre studiebyer.

  • Det er betydelig potensiale for økte annonseinntekter.

  • Økt konkurranse fra kommersielle aktører krever økt profesjonalitet fra oss, og et behov for å konsolidere posisjonen vår.

For å løse dette trenger vi flere prosjektmedarbeidere innenfor flere kategorier.

Hvilke verv kan du søke?

Grafisk design / illustrasjon

Det er selvfølgelig et pluss hvis du har erfaring, men vi har flere flinke folk som kan ta seg av opplæringen. Det viktigste er at du har et ønske om å utvikle vår grafiske profil videre. Hvis du også har en interesse for å utforske hva som fungerer og ikke fungerer i markedsføringsøyemed er du virkelig den personen du ser etter. En av utfordringene vi har

foran oss er å prioritere hvordan og i hvilke kanaler vi skal promotere iBok.no, og du vil være en viktig del i dette arbeidet fremover.

Markedsføring

Hvilket medium har ønsket effekt? Har f.eks. facebook annonser den effekten vi ønsker (og betaler for), eller finnes det bedre alternativer? Er det i tillegg kun studenter som bør være vår målgruppe, eller er det et marked for brukte litteraturbøker? Dette og etableringen av en markedsføringsstrategi er noe vi vil arbeide med dette semesteret.

Annonsesalg

Hvilke selskaper bør ha en interesse av å annonsere på en side som iBok.no? Er det kun bokhandlere, eller er det selskaper som ønsker å nå ut til studenter på nasjonalt nivå?

Vi vet at iBok.no har potensiale for vekst i annonseinntektene, men hvordan vi skal klare å realisere dette er en mer usikkert. Din arbeidsoppgave vil bestå av å etablere kundeforhold, forhandle avtaler og oppfølgning av disse.

Analytiker

Her ser vi etter noen som synes statistikk er interessant. Det er viktig for oss å kartlegge effekten av de ulike markedsføringskampanjene vi kjører, men også når i semesteret de har størst effekt. Dette krever at vi blir mer systematiske i arbeidet vårt, men også flinkere på å ta lærdom av det vi gjør.

Vi ønsker også å bygge opp en database hvor informasjon som nå er spredd, vil være tilgjengelig på ett sted.

Generelt om vervene

Det er ingen krav for å bli frivillig hos oss, men på generelt grunnlag vektlegger vi følgende:

  • Du tar eierskap og ansvar for arbeidsoppgaver.

  • Du ønsker å utvikle deg selv.

  • Ikke redd for å ta ansvar og får ting gjort.

iBok-prosjektet består allerede av personer med betydelig erfaring, så ikke vær bekymret for at du mangler dette, nødvendig opplæring vil bli gitt. Det viktigste for oss er at du har et ønske om å bidra og lære slik at vi sammen kan løfte iBok.no opp på et nasjonalt nivå. Det er også mulig å jobbe innenfor flere av stillingene i den grad du selv ønsker. Salg og markedsføring vil for eksempel kunne overlappe i mange tilfeller.

I tillegg til utviklingen av produktet er det en ambisjon om alle skal få tillit og muligheten til å utvikle seg selv. Dette er en viktig del av det vi driver med. Du blir også en del av et svært sosialt og hyggelig miljø, hvor du vil bli kjent med studenter fra andre studieretninger.

Praktisk informasjon

Vervene gir gjengoblat og tilgang på Studentersamfundet. Forventet arbeidsmengde er ca. 10 timer i uken. Bindingstiden er 1 år.

Alle søkere vil bli kalt inn til intervju, ved spørsmål ta kontakt med Fredrik Nicolai Andersen (fredrnan@studentmediene.no).

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler