Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

IT-utvikler – iBok.no

Verv som Funksjonær
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Studentmediene
Studentmediene (SM)

Vil du være med å løfte iBok opp på et nasjonalt nivå?

Som utvikler i iBok vil du ha mulighet til å jobbe med både frontend og backend-utvikling, og du vil også få mulighet til å jobbe i et tverrfaglig team. iBok-systemet skal oppgraderes og fornyes, så det er mye å gjøre og mye å lære. Språk og rammeverk som brukes inkluderer Kotlin, Spring Boot, PHP og React, men det er ikke et “must” å ha masse kjennskap til disse.

iBok.no startet som en nettside for kjøp og salg av brukte pensumbøker. Den har derimot utviklet seg til å bli noe mye større. Nettsidene har over tre millioner sidevisninger og generer omkring 500.000 kr i inntekter årlig. Mesteparten av denne trafikken er allikevel forbeholdt Trondheim og Oslo området.

Videre opplever vi at flere aktører etablerer seg innenfor den samme sjangeren, noe som betyr at vi kan forvente økt konkurranse i tiden fremover.

Oppsummert betyr dette flere ting:

  • Det er betydelig potensiale for brukervekst i andre studiebyer.

  • Det er betydelig potensiale for økte annonseinntekter.

  • Økt konkurranse fra kommersielle aktører krever økt profesjonalitet fra oss, og et behov for å konsolidere posisjonen vår.

For å løse dette trenger vi flere prosjektmedarbeidere innenfor flere kategorier.

Som utvikler i iBok vil du ha mulighet til å jobbe med både frontend og backend-utvikling, og du vil også få mulighet til å jobbe i et tverrfaglig team. iBok-systemet skal oppgraderes og fornyes, så det er mye å gjøre og mye å lære. Språk og rammeverk som brukes inkluderer Kotlin, Spring Boot, PHP og React, men det er ikke et “must” å ha masse kjennskap til disse – hvis du har lyst til å lære mer om web-utvikling, søk!

iBok-prosjektet består allerede av personer med betydelig erfaring, så ikke vær bekymret for at du mangler dette, nødvendig opplæring vil bli gitt. Det viktigste for oss er at du har et ønske om å bidra og lære slik at vi sammen kan løfte iBok opp på et nasjonalt nivå. Det viktigste for oss er at du er ansvarsfull og har et ønske om å utvikle seg selv.

I tillegg til utviklingen av produktet er det en ambisjon om alle skal få tillit og muligheten til å utvikle seg selv. Dette er en viktig del av det vi driver med. Du blir også en del av et svært sosialt og hyggelig miljø, hvor du vil bli kjent med studenter fra andre studieretninger.

Vervet som IT-utvikler funksjonæroblat og følgerett på Studentersamfundet. Forventet arbeidsmengde er ca. 20 timer i uken. Bindingstiden er 2 år.

Alle søkere vil bli kalt inn til intervju, ved spørsmål ta kontakt med Fredrik Lindhagen (fredrfli@studentmediene.no).

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler